Ahojte baby. Určite niektoré z vás tieto naplaste používajú. Dnes som po konzultácii s gynekologickou dospela k záveru, že ich asi skusim. Povodne som chcela inú formu, avšak tie naplaste mi prídu super. Zaujímajú ma však vaše reálne skúsenosti. Diskusie ktoré tu sú, sú z pred pár rokov. Keďže doba ide vpred, možno sa niečo zmenilo.
Ešte nikdy som HAK nebrala. Používali sme vždy len kondom. To sa môže manžel do mňa normálne vždy urobiť? Bez stresu? 😁 ako to máte vy?
Dajte vedieť a sexu bez tehostenstva zdar baby! 😁
Ďakujem 🙏
Ahoj, používam ich asi pol roka a za mňa všetko v pohode. Predtým som vystriedala 4 druhy tabletiek po pôrode a pri každých som mala nejaké vedľajšie účinky, od toho že sa so mnou nedalo vydržať, po pribratie, bolesti hlavy atď...pri poslednej zmene tabletiek má asi po týždni dvoch začala bolieť noha, tak mali podozrenie na trombózu, ktoré sa našťastie nepotvrdilo, ale musela som na 3 mesiace vysadiť tabletky. Po nich som začala s Evrou a super nestazujem sa, jediné čo mi vadí je cena :D a potom že už po dni je náplasť po obvode čierna a akoby špinavá, je tam lepidlo a zachytáva to všetko z oblečenia atď. Ale nosím na skrytom mieste tak mi to nevadí, len po odlepení treba dobre vyčistiť to miesto 🙂