Ahojte Dámy.
Beriem antikoncepciu 6ty mesiac, bohužiaľ deň čo deň cítim, že moja chuť na sex mizne. Už momentálne nemám chuť vôbec, ani na partnera nepomyslím v tejto súvislosti.
Pociťujem tiež zmeny v správaní. Som viac náladová, uplakaná, prchká..
som z toho zufala, prestávam to byť ja.
Prosím dá sa to nejakým spôsobom aspoň zmierniť ? Alebo je to nekonečný začarovaný kruh?
Dieťa nechcem(e) a z prezervatívov rôzneho druhu mám neustále mykózy preto mi gynekológ odporučil hormóny.. ale mám pocit, že ma onedlho budú chrániť len tým, že na sex ani nepomyslim..
Zmenit HAK.
@lubka261 Podľa mňa skús. Ja beriem Belaru, prvú, ktorú mi dala a sadla mi. Schudla som, udržujem si váhu ( to sú aj iné faktory, samozrejme ), cyklus pravidelný, cítim sa ok, len vnímam, že som citlivejšia a viac niekedy mám tendenciu byť smutná, ale viem to, vnímam to aj samú seba. Mne vtedy rovno povedala, že mám mesiac-dva skúsiť, ak by nesedela, dáme inú. Ono je oveľa viac žien, ktorým tá prvá nesadne hneď ako tých, ktorým hneď sadne.
@vikinka128 zrejme HAK pre teba nie je vhodna a mozno ani zmena nepomoze. Ja som vyskusala viacero druhov a nikdy viac. Pocas uzivania som bola uplne iny clovek,to bolo strasne.
Vysadiť a skúsiť inú. Xy ženám bežne nesadne prvá HAK, ktorú im Dr. predpíše...vyskúšať inú alebo nehormonálne teliesko