Ahojte baby, beriem antikoncepciu Lunytta, ale vsak posledny cas pocitujem taky divny pocit az trocha boli lave lytko, najma pri soferovani alebo ked čupim alebo ja nevuem, nevyzera ze by bolo opuchnute alebo tak ale mam strach... Zajtra pojdem dr. Mate nejake skúsenosti?
@smiles0 Mne robilo po antikoncepcii toto isté plus mi brneli prsty na nohách, ale až z krvných testov ti zistia čo presne sa deje. U mňa to bola začínajúca trombóza.
Urcite sa objednat k dr. V nadpise je spominana tromboza. Myslis ze by to mohla byt alebo mas trombofiliu? Ak ano nesmies uzivat antikoncepciu
HAK je maximalne svinstvo( ale dobry biznis)), ktore ma na svedomi zivoty mnohych zien
Nefajčím mylsim ze mam dostatocny pohyb. Takze ozaj neviem uvidime zajtra v kazdom pripadne to svinstvo okanzite vysádzam
Sestra mala tiež opuchnuté lýtku keď brala HAk plus mierne začervenie). Bola to trombóza v 16 rokoch.
@smiles0 ležala v nemocnici 10’dní, musela ležať nemohla preisť ani na wc nič ale pravdepodobne ju tam doktorka poslala najmä kvôli veku (bola aj na detskom oddelení a tam v podstate nevedeli čo s ňou robiť tak chodila lekárka a sestrička z iného oddelenia, možno aj prero musela stále ležať) dostávla injekcie na riedenie krvi a nohu mala zviazanú elastickým obväzom. Potom mala ešte rok nejaké tabletky a každú chvîľu chodila na krv ale nepamätám si to už presne bolo to dávnejšie.
Škoda, že žiadny dr. o tom neinformuje
@smiles0 ahoj ja som uzivala triquilar onoho casu a mna zas bolelo prave lytko, ale fakt ze brutalne som si nohu musela aj v praci stale vykladat, bola som na cievnom, vsetko bolo nastastie v poriadku ale po tych par teplych slovach co mi pani doktorka povedala som antiko radsej vysadila a povedala nikdy viac.
A doktorka prehmata nohu a zoberie krv ci ako to chodi neviete?
Aj ja som mala trombozu ale v tehotenstve. Pichala som si inekcie na riedenie krvy a nosila som zabandazovane nohy niekolko mesiacov. Prisli mi na to tak ze mi opuchla lava noha, bolela ma a na pohotovosti mi spravili sono a zistili hlkobu zilovu trombozu. Chodila som potom oravidelne na hematologiu na odbery krvy. Dlho som si pichala fraxiparin, neskor Clexan.
Ahojte baby tak bola som na sone. Ziadna tromboza len mamn krcove zily... A rozsirenu cievu ci co to... Ale doktorka povedala ze vela sa treba prechádzať a ked som doma v klude povykladat nohy kúpiť si detralex a užívať magnezko... No a k tej antikoncepcii.. Bordel ako sviňa
Predam HAK Lunytta a Softinelle, z kazdej mam 1 blister.
@smiles0