HAK a trombóza

smiles0
17. aug 2020

Ahojte baby, beriem antikoncepciu Lunytta, ale vsak posledny cas pocitujem taky divny pocit az trocha boli lave lytko, najma pri soferovani alebo ked čupim alebo ja nevuem, nevyzera ze by bolo opuchnute alebo tak ale mam strach... Zajtra pojdem dr. Mate nejake skúsenosti?

smiles0
autor
17. aug 2020
ella_price
17. aug 2020

@smiles0 Mne robilo po antikoncepcii toto isté plus mi brneli prsty na nohách, ale až z krvných testov ti zistia čo presne sa deje. U mňa to bola začínajúca trombóza.

anos18
17. aug 2020

@smiles0 moja kolegyňa mala z HAK trombozu pľúc. Je to dobré svinstvo

eduvalia
17. aug 2020

@smiles0 mas potvrdenu trombofiliu? Trombofilici nemozu brat antikoncepciu. Na tvojom mieste by som sa objednala na hematologiu. Mamina sestra dostala plucnu emboliu a bohuzial umrela, brala antikoncepciu.

smiles0
autor
17. aug 2020

@eduvalia nemam, ani nikto v rodine u nás nemal no bojim sa zajtra letím dr...

andreal1
17. aug 2020

Urcite sa objednat k dr. V nadpise je spominana tromboza. Myslis ze by to mohla byt alebo mas trombofiliu? Ak ano nesmies uzivat antikoncepciu

smiles0
autor
17. aug 2020

@andreal1 neviem mam strach.. Ked som čítala ten pribalovy letak zacalo mi sibat a furt sa sledujem ale pocitujem to co hore píšem

gelifil
17. aug 2020

HAK je maximalne svinstvo( ale dobry biznis)), ktore ma na svedomi zivoty mnohych zien

smiles0
autor
17. aug 2020

@gelifil ach krava ze som sa na to dala nahovorit... 😭 Dufam ze vsetko bude ok

smiles0
autor
17. aug 2020

Nefajčím mylsim ze mam dostatocny pohyb. Takze ozaj neviem uvidime zajtra v kazdom pripadne to svinstvo okanzite vysádzam

martinaju
17. aug 2020

Sestra mala tiež opuchnuté lýtku keď brala HAk plus mierne začervenie). Bola to trombóza v 16 rokoch.

smiles0
autor
17. aug 2020

@martinaju a ako sa z toho dostala?

martinaju
17. aug 2020

@smiles0 ležala v nemocnici 10’dní, musela ležať nemohla preisť ani na wc nič ale pravdepodobne ju tam doktorka poslala najmä kvôli veku (bola aj na detskom oddelení a tam v podstate nevedeli čo s ňou robiť tak chodila lekárka a sestrička z iného oddelenia, možno aj prero musela stále ležať) dostávla injekcie na riedenie krvi a nohu mala zviazanú elastickým obväzom. Potom mala ešte rok nejaké tabletky a každú chvîľu chodila na krv ale nepamätám si to už presne bolo to dávnejšie.

wodanka
17. aug 2020

@smiles0 ja som mala trombozu z hak v 18. rokoch, mesiac v nemocnici a rok užívania liekov na riedenie krvi

gelifil
17. aug 2020

Škoda, že žiadny dr. o tom neinformuje

rozovykon
17. aug 2020

@smiles0 ahoj ja som uzivala triquilar onoho casu a mna zas bolelo prave lytko, ale fakt ze brutalne som si nohu musela aj v praci stale vykladat, bola som na cievnom, vsetko bolo nastastie v poriadku ale po tych par teplych slovach co mi pani doktorka povedala som antiko radsej vysadila a povedala nikdy viac.

martinaju
17. aug 2020

@gelifil hematologička vtedy hovorila že by mali brať na to krv u gynekológa ale žiaden doktor to nerobí lebo HAK sú peniaze🙂

gelifil
17. aug 2020

@martinaju samozrejme!...je mi luto, preluto, ze baby su take naivne a doveruju lekarom vo vsetkom:(

smiles0
autor
17. aug 2020

@rozovykon mna len trosku akoby take tahanie smerom dolu... Nechápem ja uz som kedysi brala 2 roky ale potom som vysadila a nebrala asi 4 roky

smiles0
autor
17. aug 2020

@gelifil ja uz si ani dnes nedam koncim s tym ozaj. Uz nikdy viac taketo stresy a uvidíme zajtra😭

smiles0
autor
17. aug 2020

A doktorka prehmata nohu a zoberie krv ci ako to chodi neviete?

rozovykon
17. aug 2020

@smiles0 mne robila sono, skontrolovala prietoky...

smiles0
autor
17. aug 2020

@rozovykon ale na cievnom ze? Najprv musim obvodnej

ladynina
17. aug 2020

Aj ja som mala trombozu ale v tehotenstve. Pichala som si inekcie na riedenie krvy a nosila som zabandazovane nohy niekolko mesiacov. Prisli mi na to tak ze mi opuchla lava noha, bolela ma a na pohotovosti mi spravili sono a zistili hlkobu zilovu trombozu. Chodila som potom oravidelne na hematologiu na odbery krvy. Dlho som si pichala fraxiparin, neskor Clexan.

rozovykon
17. aug 2020

@smiles0 ano ale bolo to uz par rokov dozadu......

smiles0
autor
25. aug 2020

Ahojte baby tak bola som na sone. Ziadna tromboza len mamn krcove zily... A rozsirenu cievu ci co to... Ale doktorka povedala ze vela sa treba prechádzať a ked som doma v klude povykladat nohy kúpiť si detralex a užívať magnezko... No a k tej antikoncepcii.. Bordel ako sviňa

kristina306
28. aug 2020

Predam HAK Lunytta a Softinelle, z kazdej mam 1 blister.