HAK a krvácanie

ness_van_1006
19. mar 2022

Ahojte mám na vás otázku .. beriem HAK už od decembra minulého roka a zatiaľ som s ňou nemala žiadny problém .
Ale tak cca dva tri dni dozadu ma v práci hrozne bolel žalúdok mala som kŕče asi hodinku dve a potom nič , prestalo to . Včera sme s priateľom mali pohlavný styk tak ako každý večer a všetko bolo v poriadku no dnes ráno keď som išla na malú som mala na papieri jemný svetlo ružový výtok ... Až neskôr nejakých 20 min. som znovu musela ísť malú a to už som mala krv na nohavičkách a začínala som mať bolesti v podbrušku, môžem byť tehotná alebo je to iný problém ? Stretli ste sa už s tým ? Za všetky odpovede ďakujem .

dame2
19. mar 2022

Ahoj, mne keď sa objavilo mimomenštruačné krvácanie popri braní HAK bola to nakoniec cysta na vaječníku (nakoniec sa sama vstrebala, takže nič vážne), každopádne by som počkala, či sa to bude opakovať a ak áno, navštíviť gynekológa aspoň pre istotu, mne sa to opakovávalo počas každého cyklo viackrát

ness_van_1006
autor
19. mar 2022

@dame2 Ďakujem , je možné že to má aj niečo spoločné s tým že som pred mesiacom mala zapálený ľavý vaječník?