Dobrý deň, beriem HAK aidee už 2,5 roka, nestalo sa mi ešte ani raz to čo teraz. Normálnu ms som mala na začiatku roka (5dni ms) vo februári aj teraz v marci som mala ms len 2 dni a to tiež len par kvapiek, máte s tým nejakú skúsenosť? Čo to môže byt?
@janai1 mne doktor menil každy rok a pol...keby berem jedno a to iste zloženie hormonov môže to robiť šarapatu s telom bral mi pravidelne krv a podla toho upravoval...nie každy lekar sere na to že len nasasi a laduj sa tym ženska a hovoril mi to on..nič v zlom tak asi vie lepšie jak ty či sa ma alebo nema obmieňať
@janai1 najprv pozri na svoj komentár a potom sa môžme baviť o útočnosti...keby to je blbosť tak jej to sem nepíšem...predtým som mala doktora ktorý mi len dal HAK a kašlal na to žiadna kontrola koagulačných a pečeňových testov o hormonalnom profile ani nevedel že dačo take existuje zrazu som nemala menzes 4 mesiace až ked mi tento lekár zmenil zloženie tak sa mi to po čase dalo opäť dokopy
@zuzka2610 HAK sa má meniť po nejakej dobe nie brať stale ta ista....asi tam bude problem