HAK - 2 dni menzes

zuzka2610
24. mar 2023

Dobrý deň, beriem HAK aidee už 2,5 roka, nestalo sa mi ešte ani raz to čo teraz. Normálnu ms som mala na začiatku roka (5dni ms) vo februári aj teraz v marci som mala ms len 2 dni a to tiež len par kvapiek, máte s tým nejakú skúsenosť? Čo to môže byt?

esmeronka
24. mar 2023

@zuzka2610 HAK sa má meniť po nejakej dobe nie brať stale ta ista....asi tam bude problem

janai1
24. mar 2023

@esmeronka na toto si ako prišla?

@zuzka2610 nič, normálna reakcia. Počas pauzy ani nemusíš dostať krvácanie

esmeronka
24. mar 2023

@janai1 mne doktor menil každy rok a pol...keby berem jedno a to iste zloženie hormonov môže to robiť šarapatu s telom bral mi pravidelne krv a podla toho upravoval...nie každy lekar sere na to že len nasasi a laduj sa tym ženska a hovoril mi to on..nič v zlom tak asi vie lepšie jak ty či sa ma alebo nema obmieňať

janai1
24. mar 2023

@esmeronka 😂 pekne útočná si... Sa pýtam odkiaľ to máš a nie či áno alebo nie 🤦‍♀️

esmeronka
27. mar 2023

@janai1 najprv pozri na svoj komentár a potom sa môžme baviť o útočnosti...keby to je blbosť tak jej to sem nepíšem...predtým som mala doktora ktorý mi len dal HAK a kašlal na to žiadna kontrola koagulačných a pečeňových testov o hormonalnom profile ani nevedel že dačo take existuje zrazu som nemala menzes 4 mesiace až ked mi tento lekár zmenil zloženie tak sa mi to po čase dalo opäť dokopy