Gestagénová hormonálna antikoncepcia

dotka04
9. jún 2014

Baby, ktoré máte skúsenosti s jednozložkovou HAK - čisto gestagénovou (ja kvôli endometrióze nemôžem klasickú 2-zlož.). Sadla vám tá vaša? Akú beriete? Prosím aj nejaké pozitívne skúsenosti 😀

adeala
9. jún 2014

pozitíva.. hmm.. neotehotnela som! 🙂
@dotka04

dotka04
autor
9. jún 2014

@adeala 😀 krásne pozitívum. Ja ju ale v prvom rade musím brať kvôli endometrióze a čítam len o 1000 nežiadúcich účinkoch 1zložkových hak 😝 Ale aj to neotehotnenie je super, to sa mi tiež zíde 😀 😀

adeala
9. jún 2014

@dotka04 ja som ju brala, pretože som mala xy problémov pri dvojzložkovej a musela som brať kvôli PCOS (inak mám aj zlú zrážanlivosť krvi, ale to som vtedy nevedela) a toto je jediné, čo na to v dobrom môžem povedať 😀 ale zato keby si chcela o tých nežiadúcich účinkoch, tak aj knihu vydám 😅

dotka04
autor
9. jún 2014

@adeala "potešila" si ma 😀

adeala
9. jún 2014

@dotka04 to som rada 🙂

schvarzy
10. jún 2014

ja beriem desirett, a som spokojná, žiadny nežiadúci účinok, žiadne bolesti hlavy a dokonca som pri nej aj schudla 🙂

majka123500
10. jún 2014

baby ahojte vymazali mi moje otázky aj diskusie môžem s niečo opýtať tu?

dotka04
autor
10. jún 2014

@schvarzy nevieš, ako si ma potešila 🙂 🙂 Ja
@majka123500 no jasné, pýtaj sa 😉

majka123500
10. jún 2014

&dotka04 Po 3 rokoch som vysadila HAK ( 1 rok chloe 2 roky minervu potom aidee a nedavno som brala belaru ktoré som mala z dôvodu akné. Prvý mesiac po doužívaní HAK mi menštruácia prišla presne. No teraz tento druhý mesiac mi neprišla, aby som bola presná, 5 dní mi mešká. V tom týždni ako mi mala prísť ma začalo pobolievať v podbrušku, tak som si bola istá, že mi príde. S priateľom sme mali styk len s ochranou. Spravil sa do kondomu, kondom nepraskol. mám biely hustý výtok, a sem tam ma bolí v podbrušku.Chcem sa Vás preto spýtať na Váš názor, či sa mi mohol ten cyklus nejak posunúť, Môže mi menštruáciu oddialiť aj stres?? Lebo odo dňa kedy som mala dostať menštruáciu nenormálne stresujem. Nesom tehotná????? test som si dnes robila je negatívny 😢 aa stress mam neskutočný

majka123500
11. jún 2014

@dotka04 *oprava

dotka04
autor
12. jún 2014

@majka123500 neboj, nestresuj sa, choď k gyn. a budeš si na istom 😉 Ale ak máš ja test neg., potom môžeš byť fakt pokojnejšia 🙂 Mne MS meškáva z 1000 rôznych dôvodov, 10 mesiacov ju môžem mať na deň presne a trebárs 2x ročne mi mešká bez očividného dôvodu - niekedy aj o týždeň 😠 Proste sa to stáva. Napríklad vždy v lete počas horúčav mám cyklus rozhádzaný - to je potom prča plánovať dovolenku 😀 Neboj nič 😉