Ahoj. Mali sme s priateľom nechránený sex a užila som tabletku Escapelle po asi 26-hodinách. Máte s touto tabletkou nejakú skúsenosť?
Čím skôr sa užije tým väčšia istota že zaberie. Sám o sebe je to bordel na n-tú, takže užiť len v krajnom pripade.na nete je o nej popísané dosť. Pomôže predísť neželanémy tehotenstvu ale má kopu vedľajších účinkov, ktoré sa môžu dostaviť ale nemusia. (Nevoľnosť, bolesti hlavy, vracanie, rozvrat menštruačného cyklu, špinenie...kuk na google) takže len v krajnom prípade. Radšej sa zamyslieť nad ochranou ako potom siahať po tejto tabletke. Za mňa toľko.
Shit.
U mna tak isto vobec ziadne vedlajsie ucinky neboli cyklus ok
Ja ta asi nepotesim ja som ju uzila a ostala som tehotna tak ci tak dr mi povedall ze je to blbost ze je mozno ucinna kef sa vezme do hodiny
ja som ju uzila asi 12 hodin po a ani u mna ziadne vedlajsie ucinky a si predstav
@sibalka21 ze kondom sme pouzili ale roztrhol sa.. takze sproste reci typu, ked nevies trtkat tak to nerob... no to je teda inteligentne vyjadrovanie zeny...
@skeblicka77 moj nazor.... naco to komentujes? ja som sa nic nepytala
@sibalka21 to je zasa moj názor....!
@skeblicka77 tak ma do tvojich nazorov nezatahuj, ja som tebe nic nepisala, tak co rypes?
@sibalka21 😀 😀 😀 asi že je to verejné forum a diskusia... keď sa ti nepáči kritika a iné odpovede, tak jednoducho neprispievaj..
@skeblicka77 ale ja som sa nic nepytala, ty si zacala bezdovodne rypat... Autorka mi nic nepovie a hlavne ze ty vyskakujes... mne je jedno co tu kto pise, ja si poviem svoj nazor a nerozoberam nazor inych, len nechapem co ides na mna utocit ked som ti ani pol slova nenapisala... neviem o co ti ide, asi rada rypes do inych ocividne
@sibalka21 moja klud... mam proste iny nazor ako ty ...vies, toto je verejne forum a tu sa reaguje bezne.. no a ja nemam potrebu rypat.. ale si precitaj este raz co si napisala... velmi ti prajem, aby si tu tabletku nikdy nemusela pouzit a ked hej, tak si spomen na svoju vetu.. ked nevies trtkat, tak to nerob, lebo ju uzilo uz zopar xy zien a tiez by sa im urcite tvoj vyrok nepacil... 😉 😉
@skeblicka77 ja ti tvoj nazor neberem, preto nechapem preco ty zatahujes mna do toho tvojho.... a neboj taky humus v zivote do huby nedam, radsej si necham svoje dieta
@sibalka21 amen.. dobru noc... 😉 😉
@skeblicka77 :D a este k tomu prispevku, ak si si nevsimla napisala ze mali NECHRANENY sex, takze si si mohla odpustit ten tvoj koment na moju adresu, dobru ;)
@sergejka Naco trtkate ked to neviete? Vies vobec co si do seba dala hormonov? :D Necuduj sa ked ti bude z nej pekne zle a budes mat zdrav. problemy, budu ti meskat kramy a podobne.... To niesu cukriky, uz si to viac nedavaj... Radsej pouzivajte kondom, nevies si predstavit jak ti to moze ublizit