Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať na názor prípadne skúsenosti s užitím escapelle tabletky po počas brania HA. Nakoľko som mala minulý týždeň pohlavný styk spriateľom a nestihol ho..vytiahnuť a ráno na to som si všimla, že som zabudla vziať tabletku, preľakla som sa a vzala som rovno dve...hned som šla do lekárne kúpiť si escapelle ale lekárnička mi to neodporučila. Na druhy deň som sa však rozhodla si ju kúpiť a vziať čize som ju zobrala po 40 hodinach od styku. Bola som na konci balíčka antikoncepcie ostali už len 3 tabletky tak som z dôvodu, že som vzala escapelle ich nechala tak, že si dám pauzu aby mi prisli kramy...dnes je uz 4ty den co som mala dostať a stale nič.... Myslite, že môžem byť tehotna?
@kik535 tehotna s najvacsou pravdepodobnostou nie si .. najlepsie by bolo zajst k lekarovi alebo aspon zavolat .. ci cakat na menzes alebo normalne pokracovat v uzivani ... zavolala by som aj kvoli zdraviu, ci neni lepsie na nejaky cas hak vynechat kym cyklus nabehne (zvysene riziko trombozy/embolie a pod.)
porad sa s gynekologom na stránke www.poradnagynekologa.sk
@kik535 naco mas rozum????si to uplne rozhadzala