Ahojte, prosim o radu, pred 9 dnami som uzila nudzovu antikoncepciu, bolo to po nehode s inou formou ochrany, styk som mala posledny den menstruacie, vcera som opat dostala menstruaciu,dnes uz dost silnu, cize vlastne hned o tyzden po klasickej ms, v letaku pisalo, ze ju mam ocakavat v standardnom termine, je to ok ze prisla tak skoro? A to ze som zacala hned krvacat mam brat ako to, ze tabletka zabrala a tehotenstvo je vylucene? Dakujem, dufam ze mi odpovie niekto kto ma s tymto skusenost🙂
@vanilkovazmrzka ano podla tabuliek by to tak malo byt🙂 ale som ani nie pol roka od porodu, vsetko mam poposuvane, ovulaciu ani neviem kedy mam a toto bol nas druhy sex od porodu a praskne kondom? Akoze mala som dost🤣 namiesto vytuzenej romantiky len kopa stresu🙂 tak pre pokoj v dusi som ju vzala a ratam z nasledkami ako este viac rozhodeny cyklus, len ten menzes do tyzdna som necakala, ale uz mam aj tabletky predpisane lebo tieto stresy nedavam
Aha, tak potom chapem, ak este nemas pravidelny cyklus, potom som nic nepovedala 🙂 tam by sa naozaj mohlo vselico stat. Tak snad sa to da rychlo na poriadok a bez nasledkov 😃🤞
@vanilkovazmrzka diky🙂
Dobry den, mozem sa spytat ako ste nakoniec dopadli? Som v podobnej situacii.. 31.12. mi skoncila menstruacia a 1.1. som uzila escapele, 9.1. som zacala spinit preslo to do mierneho krvacanie ktore trvalo tyzden. Ocakavala som menstruaciu 25.1. a dodnes meska. Prisla vam potom menstruacia v standarnom case?
Tehotenstvo bolo takmer nemozne aj bez tabletky ;)
Ja si vobec nepamatam, ci som mala nejaku atypicku menstruaciu, akurat mentalne mi z toho hrabalo peknych par tyzdnov… take niekolko mesacne pms potesi 👍 uz by som to nikdy nevzala, a urcite nie v takejto faze cyklu ako ty. Uplne zbytocne…