Ahojte zaujíma ma 12.5 som mala prvý deň menstruacie trvá 4 dní 16.5 som mala styk nechránený asi do 2 hodin som si dala tabletku po escapelle dnes 12.6 som mala dostať menštruáciu no sa mi nedostavil bojím sa ze som tehotná 2 tehotenské testy som mala negatívne! Môžem byť aj napriek tomu tehotna
@sajmi ďakujem dufam
Tabletka po nefunguje na 100%, na druhú stranu vie v tele urobiť obrovský zmätok. Po jej užití sa mi dával cyklus do poriadku asi 3 mesiace, boli to náročné mesiace. Ozvi sa svojmu gynekológovi, ten ti povie viac a bude najbližšie k pravde.
Ahoj, tiež si myslím že tehotná nebudeš, kamoške tabletka úplne rozhodila celý cyklus, menštruácia jej meškala 10 dni
Nie do tehotná. Len máš rozhádzaný cyklus.
@sajmi keby som bola tehotná by som pravdepodobne bolo 4 TT a to by už mal test ukázať nie ?
@plamienka555 dúfam ze zafungovala lebo som stihol na nervy
@barbora201297 máš rozhádzany cyklus.A moze to ešte potrvať,kym sa ti zas upraví.Hlavne klud.🙂
@barbora201297 no mne sa ukázali dve čiarky v prvý deň meškania ale je to individuálne 🤷🏾♀️🤷🏾♀️ ale tá escapelle je veľký bordel a naozaj to môže tak rozhádzať cyklus že ten menzes možno ani nedostanete tento mesiac.
Tak dneska som bola u gynekologické nevidela žiadne tehotenstvo 🙂 a dala inekciu na vyvolanie menzes tak uvidíme ale tabletku už nikdy viac nežijem lebo psychicky ma zničila hormóny všetko
@barbora201297 escapelle tabletka dokáže dosť rozhádzať cyklus. Ja by som ešte počkala a spravila test neskôr poprípade počkala rovno na ten menzes, ale pravdepodobne tehotná nie ste.