Escapelle

blavacka321
22. máj 2023

Ahojte,13den cyklu som uzila escapelle po 24h od nehody,dnes 28drn a ms nikde. Ake mate skusenosti,rozbilo Vam to cyklus? Poprosim o vase skusenosti.

anjelicek26
22. máj 2023

Test si si robila predpokladam (?) , poznam viacero za tie roky deti na koniku - roztrhnuty kondom mimo oficialnych plodnych dni a do 2h escapelle a aj tak to mini beha po svete... inak ano k tvojej otazke - vie to rozbit cyklus, ale skor tak, ze sa spusti mrcha skor, ako neskor... ale kazde zenske telo je ine. Drzim palce, nech je to tak, ako si ty zelas.

sajmonka_1216
22. máj 2023

ak je test negatívny, tak to bude tabletkou, je to riadna nálož...

nika_val
22. máj 2023

@blavacka321 určite urob test nech si si uplne istá lebo ani Escapelle nie je 100% účinná
A moja osobna skusenosť je, že mi zabrala a ano rozhadzala cyklus

vanilkovazmrzka
22. máj 2023

Mas ten ucebnicovy 28dnovy cyklus? Urcite? Nerob paniku, sprav si test a budes mat pokoj.

Mojim hormonom z toho drbkalo este asi dalsie 3 mesiace, ale menstruacia mi prisla po uziti cca tak, ako mala…

rebrambora
22. máj 2023

Escapelle mi rozhodilo vsetko co mohlo.

blavacka321
autor
22. máj 2023

@nika_val a meskala Ti ms ci prisla skor

nika_val
22. máj 2023

@blavacka321 ja som dostala krvácanie približne 14dni od zobratia tabletky, potom po dalších 14dnoch (približne v čase očakavanej ms) prišlo ďalšie krvacanie..
Potom mesiac a pol nič..vtedy som to riešila s gynekologom dostala som vyvolavačku (bez nej neviem kolko by meškala)
A dr mi vtedy povedal, že ak sa po užití tabletky dostavi krvanie v rozmezí 10-15 dní tak znamená to ze tabletka zabrala (takže pri našej nehode vtedy by sa poštastilo nebyt tej tabletky)

blavacka321
autor
22. máj 2023

@nika_val mne sa veru do 10-15dni nedostavilo..dnes je teda tusim 15den

nika_val
22. máj 2023

@blavacka321 tak su dve možnosti
Buď nebolo nutné brať tabletku alebo nezabrala
Ale či je to 100% pravda ja neviem, mne to len tak raz povedal doktor

zobaka
22. máj 2023

nenarušila mi cyklus, menštruáciu som mala načas, ale určite niečo s hormonami urobila, lebo som bola veľmi nervózna pár dní 🙃

nikha2809
22. máj 2023

Ms som po nej nemala na čas, meškala mi týždeň.Uzila som ju pred tromi mesiacmi a stále si príde ms kedy chce.

mell27
23. máj 2023

@blavacka321 najskôr sa napchaš hormónmi a potom sa čuduješ, že nemáš 28 dňový cyklus. 👍🤷