Ahojte,13den cyklu som uzila escapelle po 24h od nehody,dnes 28drn a ms nikde. Ake mate skusenosti,rozbilo Vam to cyklus? Poprosim o vase skusenosti.
ak je test negatívny, tak to bude tabletkou, je to riadna nálož...
@blavacka321 určite urob test nech si si uplne istá lebo ani Escapelle nie je 100% účinná
A moja osobna skusenosť je, že mi zabrala a ano rozhadzala cyklus
Mas ten ucebnicovy 28dnovy cyklus? Urcite? Nerob paniku, sprav si test a budes mat pokoj.
Mojim hormonom z toho drbkalo este asi dalsie 3 mesiace, ale menstruacia mi prisla po uziti cca tak, ako mala…
Escapelle mi rozhodilo vsetko co mohlo.
@nika_val a meskala Ti ms ci prisla skor
@blavacka321 ja som dostala krvácanie približne 14dni od zobratia tabletky, potom po dalších 14dnoch (približne v čase očakavanej ms) prišlo ďalšie krvacanie..
Potom mesiac a pol nič..vtedy som to riešila s gynekologom dostala som vyvolavačku (bez nej neviem kolko by meškala)
A dr mi vtedy povedal, že ak sa po užití tabletky dostavi krvanie v rozmezí 10-15 dní tak znamená to ze tabletka zabrala (takže pri našej nehode vtedy by sa poštastilo nebyt tej tabletky)
@nika_val mne sa veru do 10-15dni nedostavilo..dnes je teda tusim 15den
@blavacka321 tak su dve možnosti
Buď nebolo nutné brať tabletku alebo nezabrala
Ale či je to 100% pravda ja neviem, mne to len tak raz povedal doktor
nenarušila mi cyklus, menštruáciu som mala načas, ale určite niečo s hormonami urobila, lebo som bola veľmi nervózna pár dní 🙃
Ms som po nej nemala na čas, meškala mi týždeň.Uzila som ju pred tromi mesiacmi a stále si príde ms kedy chce.
@blavacka321 najskôr sa napchaš hormónmi a potom sa čuduješ, že nemáš 28 dňový cyklus. 👍🤷
Test si si robila predpokladam (?) , poznam viacero za tie roky deti na koniku - roztrhnuty kondom mimo oficialnych plodnych dni a do 2h escapelle a aj tak to mini beha po svete... inak ano k tvojej otazke - vie to rozbit cyklus, ale skor tak, ze sa spusti mrcha skor, ako neskor... ale kazde zenske telo je ine. Drzim palce, nech je to tak, ako si ty zelas.