Ahojte chcem sa opýtať kto má skúsenosti s escapalle. 31 Augusta som užila escapalle po užití som do Týždňa začala špiniť ale menštruáciu som mala dostať až o Týždeň aj som bola u mojej dr bo sa odporúča do 3 týždňoch úst k dr potvrdiť či tabletka zabrala. Ja som bola po 2Tyzdnoch keď som mala dostať mendzes tak som zas len spinila aj na môj cyklus takže 14 dní som len spinila nebola to taká menštruácia na akú som bola zvyknutá aj som sa bála či som náhodou nieje tehu aj keď dr mi pred tým povedala že tehotenstvo nevidí tak som po mesiaci od styku šla opäť bo môj strach bol veľký keďže Mimi neplánujem už. Dala som si zobrať aj krv aby som si bola 100% istá a vyšiel krvný test negatívny čiže tehotná som nieje.dnes mám dostať opäť mendzes a chcem sa opýtať či už nabehnem tak ako predtým či môžem čakať zas aj špinenie či je možné že by ešte cyklus som mala rozhadzany Ďakujem ❤️
@lara8888 čiže môže sa stať že na môj cyklus môžem zas len špiniť? Myslím to tak že to proste nieje n a vložku že len keď cikam a utriem sa vidím krv ale žeby som neako tiekla to nie tak som to mala predtým uvidím tento cyklus.... Bože to je ale riadne svinstvo ten liek...
@damnel Že vraj keď príde po tabletke špinenie tak to je dobré... Mne mendzes prišla ja som bola aj u dr asi 4x čo som sa bála proste že som tehotná tak mi potom dala zobrať krv a vyšiel mi test negatívny... Ale vravela mi že tá tabletka strašne rozhadže cyklus že to špinenie môže byť aj ako menštruácia 🙂 držím palce nech ti príde mendzes už tak ako má 🙂🍀
Ja som mala rozhádzané pol roka...