Ahojte, už som sem písala ale rada by som vedela vás názor. 20.10 som užila tabletku po Ellaone aj napriek tomu, že užívam antikoncepciu (bohužiaľ vtedy som mala črevné problémy a keďže som spanikárila tak som užila aj ellaone). Posledný styk bol teda 26.10. Následne po dobratí blistra mi prišlo krvácanie avšak teraz mám znovu pauzu a zatiaľ krvácanie žiadne. Mohli sa mi rozhodiť hormóny? Zavolať aj gynekológovi cez týždeň?
@janka_01 bola si aj na krvi, mas negativne HCG, testy negativne. Nestresuj. Tehotna nie si, menzes v case pauzy mat nemusis.
@veronikaszabova tehotenstvo som už ako tak vylúčila. Skôr či to naozaj nemôžu byť rozhádzaná hormóny. Skúsim ešte počkať a v urorok zavolám doktorke.
@veronikaszabova tak nakoniec prišlo špinenie. Už druhý mesiac mám len špinenie, čiže sa nemusím obávať aj keď ďalšie mesiace budem mať len špinenie?
@janka_01 nie.
@veronikaszabova ďakujem, v utorok zavolám doktorke lebo už nešpinim, trvalo to tak hodinu
@janka_01 omg... Naco budes volat?? Tehotna nie si. Proste zacni uzivat dalsie plato antikoncepcie ako mas
Doktorka z teba musí mať radosť 😂
Precitaj si pribalovy leták HAK - určite je tam jasne napísané, že krvácanie počas pauzy nemusí nastať