Ellaone a antikoncepcia

janka_01
10. dec 2022

Ahojte, už som sem písala ale rada by som vedela vás názor. 20.10 som užila tabletku po Ellaone aj napriek tomu, že užívam antikoncepciu (bohužiaľ vtedy som mala črevné problémy a keďže som spanikárila tak som užila aj ellaone). Posledný styk bol teda 26.10. Následne po dobratí blistra mi prišlo krvácanie avšak teraz mám znovu pauzu a zatiaľ krvácanie žiadne. Mohli sa mi rozhodiť hormóny? Zavolať aj gynekológovi cez týždeň?

janai1
10. dec 2022

Precitaj si pribalovy leták HAK - určite je tam jasne napísané, že krvácanie počas pauzy nemusí nastať

veronikaszabova
10. dec 2022

@janka_01 bola si aj na krvi, mas negativne HCG, testy negativne. Nestresuj. Tehotna nie si, menzes v case pauzy mat nemusis.

janka_01
autor
10. dec 2022

@veronikaszabova tehotenstvo som už ako tak vylúčila. Skôr či to naozaj nemôžu byť rozhádzaná hormóny. Skúsim ešte počkať a v urorok zavolám doktorke.

janka_01
autor
11. dec 2022

@veronikaszabova tak nakoniec prišlo špinenie. Už druhý mesiac mám len špinenie, čiže sa nemusím obávať aj keď ďalšie mesiace budem mať len špinenie?

veronikaszabova
11. dec 2022

@janka_01 nie.

janka_01
autor
11. dec 2022

@veronikaszabova ďakujem, v utorok zavolám doktorke lebo už nešpinim, trvalo to tak hodinu

veronikaszabova
11. dec 2022

@janka_01 omg... Naco budes volat?? Tehotna nie si. Proste zacni uzivat dalsie plato antikoncepcie ako mas

janai1
11. dec 2022

Doktorka z teba musí mať radosť 😂

janka_01
autor
11. dec 2022

@janai1 tej som od začiatku užívania antikoncepcie nevolala. Teraz jej zavolám prvý krát