Ahojte baby, máte s tým prosím Vás skúsenosť? Minulý týždeň som mala mať pauzu v užívaní antikoncepcie, keďže som však išla na dovolenku, po konzultácii s gynekológom, som neurobila pauzu a dala som si ďalší blister, krvácanie sa však dostavilo a trvá už 10 den, inak ho mávam tak 4 dni, je to normálne, máte s tým nejakú skúsenosť, už som z toho tak nervózna, že by som ju najradšej vysadila hneď, ale bojím sa, že cyklus si už úplne prehádžem:(
Ja som to urobila prvý krát, a asi už naposledy, som z toho dosť nervózna, no počkám ešte cez víkend, a keď sa to neupokojí, tak v pondelok mu cinknem...
@3312573 ahoj, ja bezne beriem po seba 2,3,ci 4 blistre. Moj gynekolog vravi,ze to nie je ziaden problem,lebo menstruacia je aj tak umelo vyvolana, ale nikdy sa mi nestalo, aby som v priebehu uzivania dalsieho blistra dostala menstruaciu, maximalne som mala pocas 4. nevynechaného blistra spinenie,ale nic viac. chod radsej za tvojim gynekologom
ahoj kde som brala Mistru a chcela som si oddialit menstruaciu stalo sa mi to tiez. Menstruaciu som mala skoro mesiac. Teraz beriem Vreyu a tiez som musela brat dva blistre po sebe bez prestavky ale nastastie sa mi to uz nestalo
Tak dufam, ze mesiac to trvat nebude, asi som divna, dakujem za odpovede🙂
@3312573 tak při uzivani HAK nikdy nevies co sa stane, vždy to budu iba umele hormony. Ale jako pisali vyssie porad sa radsej zo svojim lekarom
No ved, už ju idem vysadiť, nikdy som nebola nejako za antiku, ale po pôrode, som si nevedela ani nechcela predstaviť, že by sa náhodou šuchlo. Teraz budem dúfať, že metóda, ktorá nám vydržala 7 rokov bez "nehody" bude rovnako účinná. Mám pocit, že to má na mňa veľa nežiaducich účinkov, vždy som mala krásny čistý ksicht, a teraz vyzerám ako 13, všade pupaky, som nervózna, a antiku ani neviem na čo beriem, lebo nemám vôbec chuť. Nejako ma to pomenilo:(
@3312573 tak tak, ja som tiez s Mistri bola strasne podrazdena vsetko ma dokázalo vytocit a mala som aj velmi bolestivu menstruaciu i kde trvala iba 3 dni. Zase tato Vreya co beriem teraz ani neviem ci ju uzivam, plet sa mi zlepšila, vlasy prestali padat...i kde viem ze je to len docasne a po vysadeni sa to zase vrati možno aj zhorsi ale teraz si nemozem dovolit otehotniet takze ja ju este nejaku tu chvilku budem brat 🙂
asi sa skus tom poradit s dr. Mne sa to nikdy nestalo, ked som vzala 2 po sebe kvoli niecomu, nikdy som taky problem nemala 😒