Drovelis antikoncepcia - skúsenosti

14. nov 2024

Ahojte baby prosim vas ake mate skusenosti s touto antikoncepciou? Mala som v minulosti uz antikoncepciu Mistra (po case mi zacala sposobovat mnohe problemy) a tam sa vynechavalo 7 dni a tu sa vynechavaju len 4 dni. Zaujima ma v podstate vsetko ci mate pri nej normalny menzes, ci vam sadla, ci ste pribrali alebo ste mali bolesti prsnikov alebo zvacsenie prsnikov proste celkovo ako ste s nou spokojne.

ivik4
14. nov 2024

Len nedaj na nazor druhych a pockaj 3 mesiace ,kazdemu telu vyhovuje nieco ine a musis vyskusat.
Ja som mala kedysi antikoncepciu Bellara s ktorou je väcsina zien spoko,no ja som sa z nej zavodnila ako brojler a vyzerala ako terminator. Hned ako som ju vysadila tak som splasla naspat. Nevyhovovala mi.
Teraz mam drovelis a som jedna z mala ktora pri nej chvalabohu vobec nekrvaca takze som fest rada a pri mojom zdrav. Stave je to idealne a dobre. Prve 3 mesiace som mala uprostred cyklu spinenie ale to hned na 4cyklus prestalo a uz neprisla ani Ta ms . Mam ju uz vyse 2rokov, bez problemov. Ani zavodnena niesom

alandra
14. nov 2024

Mám Drovelis a som spokojná , žiadne problémy - menzes mám buď iba veľmi slabé špinenie alebo nič,už je beriem asi 2 rok .

autor
14. nov 2024

@ivik4
@alandra baby ale to nie je asi velmi zdrave ze nemate menstruaciu vobec nie? Prave toho sa ja obavam

alandra
14. nov 2024

Dr to zhodnotila dobre, jednoducho moje telo tak reaguje - ja v tom vidím len pozitíva, už deti nechcem tak mi to je v podstate jedno. Ked sa bojíš tejto hormonálnej antikoncepcie tak používaj kondóm napríklad....

ivik4
14. nov 2024

Moj dr je velky odbornik , tiez som sa na to pytala a povedal ze je to praveze dobre (odhliadnuc od mojho zdravot.stavu)

betuska22
15. nov 2024

No ja ju mam momentálne 9 dni a neskutočne silné krvacanie so zrazeninami...denne miniem balik vloziek.... dokt. Povedal ze mi asi nesadla ale mam pokračovať zatiaľ......

janula2511
15. nov 2024

Za mňa v pohode.ja 12 deň ho beriem a nemám žiadne špinenie nič.necitim že ho beriem.len jeden problém mám, že mám neskutočnú chuť do jedla.