Ahojte baby prosim vas ake mate skusenosti s touto antikoncepciou? Mala som v minulosti uz antikoncepciu Mistra (po case mi zacala sposobovat mnohe problemy) a tam sa vynechavalo 7 dni a tu sa vynechavaju len 4 dni. Zaujima ma v podstate vsetko ci mate pri nej normalny menzes, ci vam sadla, ci ste pribrali alebo ste mali bolesti prsnikov alebo zvacsenie prsnikov proste celkovo ako ste s nou spokojne.
Mám Drovelis a som spokojná , žiadne problémy - menzes mám buď iba veľmi slabé špinenie alebo nič,už je beriem asi 2 rok .
Dr to zhodnotila dobre, jednoducho moje telo tak reaguje - ja v tom vidím len pozitíva, už deti nechcem tak mi to je v podstate jedno. Ked sa bojíš tejto hormonálnej antikoncepcie tak používaj kondóm napríklad....
Moj dr je velky odbornik , tiez som sa na to pytala a povedal ze je to praveze dobre (odhliadnuc od mojho zdravot.stavu)
No ja ju mam momentálne 9 dni a neskutočne silné krvacanie so zrazeninami...denne miniem balik vloziek.... dokt. Povedal ze mi asi nesadla ale mam pokračovať zatiaľ......
Za mňa v pohode.ja 12 deň ho beriem a nemám žiadne špinenie nič.necitim že ho beriem.len jeden problém mám, že mám neskutočnú chuť do jedla.
Len nedaj na nazor druhych a pockaj 3 mesiace ,kazdemu telu vyhovuje nieco ine a musis vyskusat.
Ja som mala kedysi antikoncepciu Bellara s ktorou je väcsina zien spoko,no ja som sa z nej zavodnila ako brojler a vyzerala ako terminator. Hned ako som ju vysadila tak som splasla naspat. Nevyhovovala mi.
Teraz mam drovelis a som jedna z mala ktora pri nej chvalabohu vobec nekrvaca takze som fest rada a pri mojom zdrav. Stave je to idealne a dobre. Prve 3 mesiace som mala uprostred cyklu spinenie ale to hned na 4cyklus prestalo a uz neprisla ani Ta ms . Mam ju uz vyse 2rokov, bez problemov. Ani zavodnena niesom