Dobrý deň,
Už 2 roky som na HAK(Mistra) a stalo sa mi že som sa nevedela dovolať lekárke, keď mi došla krabička a nestihla som si do 7 dní vybrať nové balenie v lekárni. Takže som nakoniec mala 10 dňovú prestávku. Môžem ďalej pokračovať v užívaní ako normálne ? Rátam že prvých 21 dní môže byť oslabená účinnosť, ale už potom by to malo byť zase v poriadku,nie ? Dakujem za všetkyodpovexe
Omg v pribalovom letaku mas napisane ako mas pokracovat ak si si nevzala viac ako 12h, 24h atd... Toto nie su cukriky moja. Nemozes to jest ako sa ti zachce... Ak si mala 10 dni pauzu vacsina HAK ma napisane ze sa mas chranit a pockat do dalsich kramov a zacat brat nove platicko... 🤦♀️
Práveže sa ohľadom predĺženej pauzy nič nepíše, preštudovala som leták niekoľkokrát kým som sa opýtala. Navyše neviete aké boli okolností toho že som sa k novému baleniu nedostala, dobrovoľne som si len tak nepovedala že "hmm, idem si zo zaujímavostí urobiť prestávku 10 dni " , ja viem že to nie su lentilky, brala som ich 2 roky pocctivo ako hodinky. Nemusíte hned byť arogantná, držte sa pravidiel diskusie - ak sa neviete vyjadriť slušne , nevyjadruje sa vôbec. Neviem jaká som ja "moja" , slušne sa pýtam .. dúfam že nebudem nikdy takáto neprijemná osoba.
@veronikaszabova ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂
Pockala by som na dalsi menzes a zacala az potom uzivat nove plato od prveho dna.