Zdarec priatelia 🙂
moja gynekologička mi predpísala hormonálnu antikoncepciu a mňa hneď napadla otázka (samozrejme po prečítaní príbalového letáku 😉 ) : Ak dostanem kráms cez deň alebo večer v prvý deň cyklu ale tabletky chcem brať ráno, ako mám postupovať? Chcem byť chránená už od 1. dňa 🙂 Mám teda zobrať v prvý deň keď dostanem a potom následne na druhý deň ráno tak ako budem brať stále, alebo mám počkať a začať s ATK až na druhý deň? - samozrejme tam je tá ,,sranda" že sa treba chrániť počas 7 dní aj inou formou.
+ máte niektorá skúsenosť s antikoncepciou AIDEE? Nejaká nová, mám ju predpísanú 🙂
Ďakujem Vám veľmi pekne za reakcie 🙂
Ďakujem za radu 🙂 totižto, ja som už ATK brala, ale vtedy mi to prišlo o 03:00 ráno a teda o 05:00 som mohla začať 🙂
@sofiadi neboj sa, aj ked nie je medzi nimi rozostup cely den, nic sa ti nestane, kludne mozes 🙂 aj ked sa pri uzivani omylom vynecha, tak sa spapaju dve naraz, teda ak jeden den vynechas....ublizit ti to nema ako...a potom budes brat uz normalne 🙂 a nemas zaco 🙂
ja by som si prvu dala aj poobede, teda hocikedy, ked dostanes ms...a druhu v case, v ktorom budes chciet uzivat 🙂 dalsie potom uz tiez tak 🙂 malo by to byt v poriadku 🙂 ja som to tiez nejak tak urobila, ked som dakedy brala 🙂