Ahojte dnes mi gynekologicka predpisala antikoncepcne tabletky Dienorette,ktore mam uzivat so zdravotnych dovodov. Mate s nimi skusenosti? Dakujem
@miimss len ja ich neberiem koli akne.
@katuskazara oki, ja som len opísala svoju skúsenosť. A ešte mi upravili cyklus a ms bola úplne len hnedé spinenie. Ale samozrejmé po vysadení sa to vrátilo do starých koľají.
@miimss super dakujem. A brala si ich niekedy aj 2 balenia po sebe? Mne to teraz dr.kazala kedze mi este aj menzes ma prist na dovolenke co teda nechcem
@katuskazara ja som tiež brala na akné a to sa mi pekne upravilo. Po vysadení sa trochu vrátilo ale zďaleka to nie je také zlé ako to bolo.
čo sa týka chuti na sex, mám podobnú skúsenosť ako ako @miimss . Myslela som si že je to môj štandard ale po vysadení sa chuť zvýšila.
A brala ste niektora prosim aj 2 balenia za sebou?
@katuskazara ja som nebrala, lebo nebol dôvod. Ak ti gynekológ odporučil tento postup nevidím problém
@sheila121 a ako si to mala ked ti mal prist menzes?aj si spinila,alebo krvacala ked ti mali prist kramy a davala si si pocas toho tabletky?
@sheila121 a prosim ta ako dlho si krvacala pocas nasadeni prvych tabletiek pri menzese?Ja som ich nasadila hned ako som dostala prvy den a este stale krvacam uz 5 den a pri nenasadeni by som uz skoncila. Dakujem
@sheila121 a kolko beries uz prosim ta tu antikoncepciu? Ja som len teraz zacala prvy tyzden. Nikdy som ju nebrala a obavam sa ze aj ked budem pokracovat bez prestavky,ze dostanem cez dovolenku. Gyn. mi napisala ze nevie zarucit ci nebudem spinit.
@sheila121 ahoj tak super nedostala som ani spinenie. Ale teraz mam 7 dni pauzu a boli ma zaludok a je mi na zvracanie. Mala si to aj ty medzi tymito pauzami? Pisala som aj doktorke tak uvidim co mi napise na to.
@katuskazara ja som ju brala, chut na sex nula, bola som doslova vysusena cela, vyprahnuta, pribrala som aj napriek tomu, ze cvicim pravidelne a davam si pozor na stravu, plet sa mi zhorsila, mala som strasne suchu pokozku, menstrucia a bolesti takmer ziadne ale v ten tyzden ked som mala mat ovulaciu som isla zomriet, takze som sa jej zbavila po piatich mesiacoch a som vdacna 🙏🏻
@cocolinka ahoj no ja zatial nemam nejake problemy teda ak neratam to ze ked som teraz vysadila tak mi je zle od zaludka uz druhy den. Nepribrala som nic skor schudla. A teraz budem mat prvy raz menzes tak som zvedava ako bude.
@katuskazara toto je to, ze kazdemu sadne nieco ine, mne prvy mesiac ze uplne super a potom kazdy mesiac to bolo horsie a horsie, predtym som mala daylette ale to som vzdala po mesiaci, lebo ma pichalo pri srdci a ostala som strasne dychavicna, teraz som momentalne bez HAK ale chcela by som este vyskusat ten vaginalny kruzok, to bude moja posledna sanca, hlavne preto, ze to nejde cez traviaci trak, lebo ked som brala dienorette tak som bola v kuse nafuknuta a take vetry som mala, ze by sa nemusel ani banik hambit 🫣😂 a este plus ked som brala dienorette tak sa mi tak neskutocne celulitida zhorsila, ze som mala doslova hrce na stehnach a strasne tazko sa toho terat zbavujem 😕
@cocolinka to ano kazda to ma inac. Ja ju beriem za cely moj zivot prvy raz zo zdravotnych dovodov. Inac by som ju nebrala a to este uvidim ako to pojde dalej.
@katuskazara tak ti drzim palce, naozaj v tomto to plati tak, ze doslova kazdemu je dobre nieco ine, ja som zacala tiez brat HAK kvoli tomu, ze som mala priznaky ako keby som uz bola v menoupauze akurat, ze este mam menstuaciu, a chcela som to nejako zmiernit, ale nepomohla ani jedna ani druha, tak musim skusat dalej
@cocolinka tak drzim palce aby si nasla tu spravnu.😉
@katuskazara dakujem 🙏🏻🤗 aj ja tebe nech je vsetko v poriadku!
@cocolinka dakujem😘
Dobrý deň
Neostala niekomu kto ju už neberie? Ďakujem
Ahojte, mám na predaj 3 mesačné balenie antikoncepcie Dienorette (bez 3 tabletiek, musela som ju ihneď prestať užívať lebo mi nesadla), dátum exp. 09/2026 za 20 eur.
@katuskazara na akné boli super, no čo sa týka sexu, úplne som prestala mať naň chuť. Takže časom, keď sa to nezlepsovalo som ich vysadila. Akné sa síce postupne vrátilo, ale už nie v takej intenzite. Brala som ich cca dva roky.