Daylette - začiatok počas ovu

vienny
26. feb 2023

Mam otazocku..mavala som nepravidelny cyklus a naposledy som krvacala aj spinila v case ked som si uz myslela ze som dostala ale trvalo to vyse tyzdna a ked som bola u dr. tak mi povedala ze mam vysoku sliznicu a ze to mnz nie je a dala mi norethisteron...potom som dostala normalne..isla som nasledne na kontrolu a chcela som teda HAK nech mam uz pokoj a tak mi dr predpisala Daylette....zacala som krvacat vynimocne presne po 28dnoch po predoslej a tak som si dala prvu tabletku...ale uz od 2dna iba spinim...ak to bolo ovulacne krvacanie je problem ze som zacala uz s HAK? Ci nevadi abcyklus sa mi upravi. Picha ma trocha od prveho dna v podbrusku tak preto ma napadlo ci to nebola ovu

aaadkaaa
26. feb 2023

Vobec to nevadi, iba nie si chranena prvy tyzden. Cyklus sa ti postupne upravi, prve 3 mesiace to ale este moze haprovat

vienny
autor
2. mar 2023

@aaadkaaa este sa chcem spytat..zacali ma takmer po tyzdni boliet prsia nie moc ale citim ich ako ked som mavala pred menzesom...mozu ma boliet z tabletiek?

aaadkaaa
2. mar 2023

@vienny podla mna ano, ved su to hormony, tie vo vela veciach ovplyvnia telo. Ale mna osobne neboleli

vienny
autor
5. mar 2023

@aaadkaaa snazim sa hladat ci mal niekto tiez bolesti prs ale vacsinou pisu len o depkach a tak...neviem ci pokracovat a upravi sa to alebo vysadit po ukonceni blistra...zavolam vsak dr pre istotu...a chcem sa este spytat lebo idem na dovolenku tak ci by som ju mohla brat iba 21dni aby mi prisla ms skor teda ak vobec pride.. dík

aaadkaaa
5. mar 2023

@vienny to nie, to si nemozes tak prehadzovat. Mozes namiesto placebo brat hned dalsie, vtedy by nemala prist vobec

vienny
autor
31. mar 2023

@aaadkaaa dobrala som prve plato a pri 4tej placebo som dostala menzes ale trva uz 8mi den nie sice silno ale bolieva ma aj brucho ....je to stale iba tým ze si telo zvyká?

aaadkaaa
31. mar 2023

@vienny tak 8 dni nie je nejak extremne vela, pokial nie je nepatricne silny, tak je to uplne ok. Nie kazdemu sa menzes skrati pri antike

vienny
autor
31. mar 2023

@aaadkaaa stale je praveze rovnaky...pol dna vacsinou nic a pol dna mam krce a je v rovnakej intenzite,.nie je to brutal silne ale tie kŕče ma stvu najviac