Mam otazocku..mavala som nepravidelny cyklus a naposledy som krvacala aj spinila v case ked som si uz myslela ze som dostala ale trvalo to vyse tyzdna a ked som bola u dr. tak mi povedala ze mam vysoku sliznicu a ze to mnz nie je a dala mi norethisteron...potom som dostala normalne..isla som nasledne na kontrolu a chcela som teda HAK nech mam uz pokoj a tak mi dr predpisala Daylette....zacala som krvacat vynimocne presne po 28dnoch po predoslej a tak som si dala prvu tabletku...ale uz od 2dna iba spinim...ak to bolo ovulacne krvacanie je problem ze som zacala uz s HAK? Ci nevadi abcyklus sa mi upravi. Picha ma trocha od prveho dna v podbrusku tak preto ma napadlo ci to nebola ovu
@aaadkaaa snazim sa hladat ci mal niekto tiez bolesti prs ale vacsinou pisu len o depkach a tak...neviem ci pokracovat a upravi sa to alebo vysadit po ukonceni blistra...zavolam vsak dr pre istotu...a chcem sa este spytat lebo idem na dovolenku tak ci by som ju mohla brat iba 21dni aby mi prisla ms skor teda ak vobec pride.. dík
Vobec to nevadi, iba nie si chranena prvy tyzden. Cyklus sa ti postupne upravi, prve 3 mesiace to ale este moze haprovat