Dala som si podviazať vaječníky a nedostala som menzes

16. mar 2024

Ahoj baby v decembri sa mi narodila mala. Minuly mesiac som uz mala normalne menzes. A teraz nic... Nekojim a aj vajecniky som si dala podviazat a menzes nic... vsak nemozem byt tehotna? Len mi to podviazanie rozhadzalo menzes ?

vyrovnanaosoba
16. mar 2024

Ak ti už mešká menzes, tak kde je problém urobiť si test? Ale nie, nemala by si byt tehotná, to by bola veľmi veľká náhoda.

vandala
17. mar 2024

Sterilizacia v ziadnom pripade nema ako ovplyvnit cyklus. Ked uz, tak skor narkoza, pri ktorej bol zakrok vykonany, a potom rad inych veci - stale hormony po porode (aj napriek nedojceniu nepravidelny menzes aj rok po porode je normalny), stres, prechladnutie, atd. Tehotna nebudes.

ailiba
17. mar 2024

Este je to velmi skoro od porodu, ms moze kludne haprovat. Mna gynekologicka na to upozornila... Vraj jej chodia cerstve mamicky, ci nie su tehotne... Ale bezne sa to stava. Urob si test, pre tvoj klud a ked bude negativny, tak to uplne vypust. Ja som mala pri prvom babu velmi skoro ms, tyzden po sestonedeli... A potom dalsiu nenstruaciu az o 2 mesiace. Potom uz pravidelne.