mate niektore skusenosti ci je cyclotest ktory je zalozeny na slinach rovnako presny ako persona ktora je zalozena na kontrole mocu? neviete kde sa da najlacnejsie kupit ten cyclotest prip. nemate niektora nepouzity cyclotest na predaj? dakujem
Ahoj, ja používam toho strojčeka, som veľmi spokojná s ním. Žiadne nežiadúce účinky je to úplne prirodzená metóda. Môžem iba odporúčať! Ja som to kúpila z nasl. stránky: http://www.antikoncepcia-cyclotest.sk/cyclotest...
V každom prípade by som ti odporúčala radšej kúpiť toho strojčeka od spoľahlivého predajcu. Tieto výdavky sú okolo 160 Eur, ale sú iba jednorazové výdavky. Niekde na tej stránke som čítala, že už je tam aj možnosť zakúpenia toho strojčeka aj na mesačné splátky. Dúfam, že som ti pomohla, krásny deň 🙂
Cauko zuzulik27, cyclotest meria BBT (bazalnu teplotu) a nie je zalozeny na slinach. Je ovela presnejsie ako persona, ktora je dost nehygienicka a to co som citala na nemeckych strankach dost nepresna. Aj ja uz pouzivam cyclotest vyse 5 rokov a je to uplne super.
Nekupovala by som pouzity cyclotest lebo je to tiez trochu nehygienicke ked to niekto mal uz v puse ... A taktiez, ked si uz raz niekto kupi cyclotest tak ho moze pouzivat mnoho rokov pred a po tehotenstve,... ja by som moj nikdy nepredala, ked uz mam vsetky tie data uchovane v mojom a tym je presnejsi... 😝
cauko, ked si rozratas kolko das za HAK za 1 rok (10 az 20 euro / mesiac = 120 e az 240 e) , 2 roky alebo 5 ci 10 rokov (krat 120 je 1200 euro min.) tak si nemyslim, ze cyclotest je vysoka cena za nieco co funguje a je prirodzene k tvoju telu. A hlavne nema ziadne negativne ucinky co sa pri HAK povedat vobec neda.... takze co je drahe a co nie je relativne!! aspon pre mna 😝
Ja som si radsej kupila novy, lebo by som nerada si davat do pusi merac po niekom koho nepoznam. Ked mas novy tak mas 2 r. garanciu, navod a hlavne tel. service linku ak by si chcela nejake info ci pomoc 😎
@sonya79 Ahoj, rada by som sa ta spytala, kedze davas velmi pekne prispevky ohladom osobnej skusenosti s cyclotestom, ze uz ho uspesne pouzivas 5 rokov. 🙂 Momentalne uvazujem nad cyclotestom alebo ladycompom, rozhodujucou bude asi cena, lady comp je ovela drahsi. Co sa vsak chcem spytat. Aky mas cyklus, pravidelny,alebo aj obcas vykyv, je schopny cycloteest spolahlivo merat aj ked cyklus kolise v rozmedzi 4-5dni?, zatial som sa o tom nedocitala na strankach predajcu. a tiez by som sa rada opytala ako je nabijany pristroj, ci ma vymenitelne baterie alebo pevnevsadenu bateriu ako PC. Ja mam akurat taky 4 cyklus od porodu,a zatial to mam take rozhadzane, stale dojcim, mozno je to tym🙂) a aj velmi zkym spankom, mala sa velmi casto v noci budi, nevime ci byto neovplyvnilo meranie. Obe deticky sme pocali na prvy krat.. teraz by som chcela este aspon rok prestavku a toto sa mi zda dobre riesenie🙂). HA neznasam, kondomy mi nevyhovuju a prerusovany koitus je okrem ineho vraj i zdraviu skodlivy... Dakujem🙂
@erarka Ahoj, nuz bohuzial ti neviem odpovedat..lebo potom co som si prestudovala co sa dalo a porovnala to s mojim sucasnym zivotnym stylom..( este stale nepravidleny spanok, male deti ku ktorym vstavam, obcasne dojcenie) som sa rozhodla ze budem don investovat az ked deti odrastu. Hlavne co ma zbrzdilo je ze treba sa mi zda aspon dve hodiny pred meranim mat nepreruseny spanok, a merat vten isty cas..co je u nas problem🙂) ale ina si stale myslim ze je to dobra vec. tak prajem dobru ruku pri vybere🙂 potom daj vediet🙂 a krasny dnik prajem
Ahojte, my sme cyclotest používali rok, bezproblemov to fungovalo, potom sme sa rozhodli mat dalsie babo, po cca 3 mesiacoch som otehotnela...urcite odporucam
ahojte, po merani mi ukaze teplotu, ale neulozi ju. viete mi povedat, kde je chyba? dakujem
@watamy ahoj, prosím ťa nevieš mi poradiť či výsledky cyclotestu môže ovplyvniť dojčenie? V noci k malej nevstávam alebo len veľmi výnimočne ale po prebudení si ju priložím a zároveň zmeriam teplotu. Používam ho prvý mesiac (36 dní) a zatiaľ mi všetky vyhodnotil ako "vysoko plodné".
@sonya79 ahoj, mozem sa spytat, ako reaguje cyclotest, ked mas nadmerny stres slebo chripku? Je to aj potom presne a spolahlive?
Posuniem dalej cytest
a funguje aj ked vstavam k detom niekolkokrat pocas noci? dakujem