Ahojte. Chcem sa opýtať či niekto používa cyclotest ako antiku. Viem že pre tie ktoré chcú otehotieť to funguje. Ale nenašla som nikoho kto by to používal ako antikoncepciu. Chcem prestať užívať HAK a našla som toto. Tak ak máte s tým niekto skúsenosti tak dajte vedieť. Možno nás je viac ktoré by to chceli vyskúšať. 🙂
🙂
😢
tiez nad tym uvazujem,ako nad ,,antikoncepciou,, 😕
Obnovujem tému, tiež by ma zaujímalo, či to už niekto má a aké sú skúsenosti.
@evakvaa skusila si ho nakoniec?
@anib @majka22 kuknite toto http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&...
Ahojte pouzivate ho niektora dlhsie. Mate dobre alebo zle skusenosti? Dakujem.
baby ale aj mna by to velmi zaujimalo ten cyclotest. ci to je spolahlive alebo nie. znama ma personu, ta je zalozena na sledovani mocu, kazde rano ocikat tycinku. ale zda sa mi to neprakticke. ale vravi ze je to spolahlive ze 4 roky to uz pouziva a neotehotnela a aj jej kamosky si to chvalia. ze minipc zalozene na slinach nie su take spolahlive a pozna pripady ze otehoteneli zeny.
dajte nejaku skusenost kto to pouziva. dakujem
Ahojte fakt to nikto nepozna?
Ahojte, ja už dosť dlho to používam (cca 15 mesiacov) a už môžem vyjadriť, že to naozaj funguje, som nadmerne spokojná. Mám iba pozitívne skúsenosti, každé ráno po zobudení treba vložiť merací snímač do úst a počkať kým zapípa (iba sekundy). Potom hneď ti ukáže, že momentálne sa v ktorej fáze nachádzaš. Je to veľmi šikovný prístroj, jej používanie je veľmi jednoduché a dáta sú presné. Môžem iba odporúčať! 🙂 Na tej stránke je viac info o strojčeka: www.antikoncepcia-cyclotest.sk , ale ak máte nejaké otázky kľudne sa spýtajte, akonáhle viem, hneď na to reagujem. Krásny deň 🙂
@betka28 ahoj, na tom pristroji ti ukaze uz aj tie dni pred ovulaciou ze su rizikove? a odlisi ovulaciu - budem vediet ze aha dnes mam ovulaciu? kolko dni po ovulacii este ukazuje rizikovych? mam 4 deti a chcela by som to aby som presne vedela ze kedy prebehla ovulacia, ze kedy sex vobec. lebo teraz mam hlien aj 4 dni a neviem v ktory den ovulka prebehne a potom sa zbytocne natahuje cas ked nesexujeme lebo sa bojim oteh. zvlast je to tazke kedze manzel robi na turnusy. nevies mi povedat ci je cyclotest spolahlivejsi ako merace podla mocu? dakujem za odpovede 🙂
Ahoj, áno, samozrejme ten strojček spočíva aj s rezervou. To znamená, že už začne ti ukázať aj pred tvojich plodných dňoch aj info o tom, že už treba dávať pozor, nakoľko blíži čas tvojho cyklu...Je to veľmi spoľahlivý, ja fakt môžem iba odporúčať...
@betka28 pozrite tiez https://daysy.cz
Tak nikto s tým nemá nejakú skúsenosť?
Ďakujem. 🙂