Ahoj....nemám sa s kým poradiť...a nemám ani žiadne skúsenosti ohľadom HAK...
Mám 20 rokov chcem si ísť dať predpísať HAK k mojej gynekologičke...
Chcela by som HAK s ktorej sa nepriberá vyčistí pleť a keby sa prsia zväčšili nebránim sa🤣..
Moja otázka znie pýtala sa Vás dr akú predstavu máte o HAK?
Čo by mala spĺňať?(ako som už vyššie spomínala)
Alebo jednoducho sa nepýta a len nasadí nejaký druh (samozrejme asi až po testoch?)
Neviem či môžem tieto požiadavky spomenúť u dr nechcem sa zhovadiť,že mi povie no tak to si vlastnosti HAK neurcujete vy... atď....
A ešte by som mala chcela spýtať ako je to a menštruáciou...chodí každý mesiac?
Ďakujem
A jasné, že kľudne povedz gynekológovi, akú predstavu o HAK máš, ak máš akné napríklad a nastaví ti správnu. Len musíš rátať s tým, že ti hneď prvá nesadne možno. Treba hlavne vydržať brať aspoň tri mesiace, ja som pri Belare prvé tri mesiace mala medzi špinenie, ale telo si po urcitom čase zvykne.
U mna topka mercilon.
Ahoj, ja som od 19r. brala Diane35, kvôli akné a krásne mi vyčistila pleť, pribrať som nepribrala a prsia bohužiaľ nenarástli, ale táto HAK je už zakázaná a nepredáva sa, myslím, že kvôli tomu, že spôsobovala v malých prípadoch embóliu. Posledné dva roky som brala Belaru, pleť super, nepriberala som, menzes v 7 dňovej prestávke chodil vždy. Určite si naštuduj príbalový leták, ak máš hnačky, alebo zvracanie, oslabuje sa účinok HAK.