Chránili by ste sa?

22. aug 2020

mam trojmesacne plne kojene babo na poziadanie. u gynekologicky som bola ze ani naznak memstruacie ci ovulacie. s manzelom sme sa snazili 2roky prirodzene a nic z toho. ma velmi zly spermiogram. take ze 0.4dobrych spermii a z ivf nam vzniklo jedno jedine embrijko. otazka. druhe dieta na teraz naozaj nechcem... mam nejake zdravotne problemy. treba nam ak budeme sexovat tak raz za tyzden max pouzivat kondom apebo sa na to mozme vykaslat?

syslik81
22. aug 2020

zazracnu gulu tu nema nik z nas .. aj napriek zlym vysledkom otehotniet mozes ..sanca minimalna ale stale je ... no ak sa budes chranit chemiou mozes aj tu minimalnu sancu uplne znicit a uz dalsie dieta nemat ani v buducnosti ... osobne by som sa chrania ak nechces -ale nechala by som ochranu na manzelovi - kondom napr

lucia147852
22. aug 2020

Nechrán sa a o pár týždňov nezabudni založiť tému “som tehotná, neviem čo mám robiť” 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

princessawsm
22. aug 2020

A pre toto potrebujeme na skolach lepsiu sexualnu vychovu...

Nechces byt tehotna? Pouzivaj kondom!

evaachesa
22. aug 2020

Otehotneli uz omnoho zlozitejsie pripady a hlavne po ivf sa to potom akosi zazracne zvykne podarit aj prirodzene, cize na to by som sa nespoliehala 🙂

osky
22. aug 2020

Väcsinou je to tak,ze 10 rokov sa clovek snazi,skusa mozne i nemozne, a nic.
A napokon si povie ze na to kasle,prestane sa chranit a BUM.....
Moze sa ti to stat.
Ak dieta nechces,urcite sa chran!!!!!

sense
22. aug 2020

Ak nechceš byt tehotná, tak sa chran

eve99
22. aug 2020

mi sme sa nechranili asi 6 rokov medzitým som mala jeden zamlčaný potrat (asi po 3 rokoch) a potom sme sa viac ako 2 roky snažili o dieťa (podarilo sa síce prirodzene ale po sledovaní ovulácie a pregnyle v reprodukčnom centre ... mám 11 mesiacov po pôrode a minulý mesiac som mala pozitívne tehotenské testy ale vybledli a prišla MS a tento mesiac zase pozitívne a stále silnejšie (cez týždeň skočím k Dr.) ... kojila som skoro 5 mesiacov a ms som mala od pôrodu 4x ... radšej sa chráň 😅

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cervenaruza123
22. aug 2020

Poznam pary, co sa im nedarilo, pri druhom sa teda nechranili a zena otehotnela mesiac dva po porode. My sami sme po vysetreniach zistili, ze asi neotehotniem bez liekov, ale nesurilo nam to a prisla korona, tak sme dieta nechceli v takej sitacii, ale sme si povedali naco sa chranit, ked aj tak nemozem otehotniet. A samozrejme som vtedy otehotnela 😀 . Takze ked nechcete dieta, treba sa chranit. A je jedno ci budete mat sex len raz za mesiac, ked to bude akurat v plodny den a nebudete sa chranit, tak kludne mozes otehotniet.

ukulela
22. aug 2020

Na otehotnenie stačí 1 spermia. A ovulácia má že prísť nevieš kedy ... U mňa pri plne dojcenom po 8 mesiacoch, sestra po 6 a poznám baby, čo dostali aj skôr .... Zázraky sa dejú, takže netiskuj. Ináč, že sa pýtaš .... Keď je mala pravdepodobnosť, neznamená, že nie je žiadna.

thoughtfulweirdo
22. aug 2020

Co je na tomto preboha na rozmýšľanie? Nechcem dieťa=používam ochranu

alzbetka71
22. aug 2020

Ak ja mám kolegyňa čo po ivf zázračne otehotnela, doktor povedal že šanca je minimálna a má 2 dievčata do roka