Chcem začať užívať antikoncepciu

noemikatka
11. jún 2016

Ahojte mam 22r a este som antiku nebrala ale chcem zacat pretoze babetko dalsie nechcem chcela by som odvas niake rady ci gyn. Mi vyberie hak sak ci ako to je ? Nevyznam sa tomu ani ako kedy sato berie a kedy nie budem vdacna za kazdu radu a vsetko co sa okolo toho tyka to ze to nici telo viem :( ale chcem snou zacat som rozhodnuta sa do toho pustit dakujem velmi pekne....

noemikatka
autor
11. jún 2016

Mam tam chyby prepacte neviem to cez mobil upravit 🙂

mima4
11. jún 2016

@noemikatka porad sa so svoju gynelogickou.
Treba vsak ratat so ze je to zataz a zasah pre telo. Ak nechcete uz dietatko, nech si manzel da spravit vazektomiu, ta je vratna!

noemikatka
autor
11. jún 2016

Nemam manzela ale priatela a ten sito urobit urcite neda :/

moni244
11. jún 2016

@noemikatka toto treba riesit s gynekologom, su rozne druhy, cize tu sa moc nedozvies

noemikatka
autor
11. jún 2016

@mima4 a viem ze mi dr. Povie otom viac len som zvedava nemozete mi otom nieco napisat ak sa vam da dakujem

noemikatka
autor
11. jún 2016

@moni244 chcem len vediet ako sato uziva a kedy sa to uzivat nema dakujem

emilia25
11. jún 2016

No ja tiez idem prvy krat na teliesko.budem mat 5rokov pokoj a nemusim si zatazovat hlavu zobrala nezobrala tabletku ktora tiez nie je sto percentna.a za 2 roky je lacnejsia ako tabletky.ale mne to nevadi ked mi sposobi neplodnost nase vytuzene 4 deti su na svete ale ty si moc mladucka treba trosku rozmyslat predsa len niekedy moze prist chut na dalsie mimi a bude problem potom.ja som nic za cele obdobie neuzivala.ale teraz uz treba.ale tiez sa bojim lebo to tiez neni sto percent asi prestanem s muzom sexovat.to bude istota jak gulomet.ale nie treba sa opytat gynekologicky.mne odporucil teliesko.

mima4
11. jún 2016

@noemikatka nikdy som to nebrala, ani manzel by nesuhlasil...je to dost zasah do tela a zdravia ... Velmi dobre to zvaz, hlavne ak priatel nema problem s tym, ze budes brat hormony kvoli sexu, pricom on to tiez moze za seba poriesit....

moni244
11. jún 2016

@noemikatka su rozne druhy a rozne sa uzivaju, niektore maju pauzu v brabi, niektore nie, ak hovorime o tabletkach

noemikatka
autor
11. jún 2016

@emilia25 dakujem ale to urcite nie chcem vyskusat na zaciatom antik.len vazne stym nemam skusenost ci sato berie ak pocas menstrucie alebo nie pretoze mi niekedy menzes dojde aj v noci ci vecer alebo poobede a co ked vten den hak uzijem a niekedy mi menzes trva 4-7 dni kedy ako a neviem ako brat hak ked napr. Po 4dnok menzesu bude iba slabe spinenie ci pockat kym to cele prejde tak cc 7dni celych aby menzes skonil ci zacat brat uz ked nekrvacam a nevadi ze mam spynenie :/

emilia25
11. jún 2016

@noemikatka to ti vsetko gynekologycka vysvetli a myslim si ze aj po telefone ti poradi kedy dat tabletku.

januli89
12. jún 2016

Ved ak máš tabletky berú sa 3tyzdne v kuse týždeň je prestávka.vtedy dostaneš dni a pravdepodobne pri antike v ten istý deň zakaždým.ja som to brala už asi 10rokov skusala som vysadit ale také vyrážky mi vybehli.teraz skusam znova.d eti ešte neplánujeme.m a svk som mala najlacnejšiu tu v uk sa zato neplatí.tak mam náplasť evra.teda mala som.

noemikatka
autor
13. jún 2016

@januli89 Ďakujem este žiadne tabletky nemám musim zbehnut k gyn.a ziadat o hak