Ahojte, chcela by som oddialiť 7dňovú pauzu počas ktorej mi príde menzes. Len si nie som uplne istá, ci sa na to chystám správne. Dnes doberiem balenie a zajtra by som už mala vynechať....tak to môžem urobiť tak, že zajtra začnem brať ďalšie nové balenie? a po týždni užívania nového balenia si dať pauzu? môžem to tak urobiť aj keby som chcela menzes oddialiť o 2 týždne? … alebo mám radšej dobrať celé balenie druhej hak a tým mesiac vynechať menzes? ďakujem 🙂
Aj ja mám informácie že máš normálne dobrať celé balenie.... prestávka uprostred by ti to mohla riadne rozhádzať ..... Akurát ja mám s týmto takú skúsenosť, že mne ta menštruácia napriek tomu prišla....bola slabšia, ale prišla....
musíš dobrať potom znova celé balenie. ja beriem Mistru 21+7 v lete 3 blistre za sebou bez prestávky.
toto mi poradila moja dr..
vraj sa aj tak nejedná o meštruáciu iba o akési krvácanie zo spádu aby sme boli kľudné že je všetko ok.
Neviem akú máš hak ale naprikpad k tej mojej je pisane ze celý mesiac sa ma dobrat. Cize zajtra zacat novou a dobrat ju. A vynechas cely mesiac menzes, spravis pauzu Až po vybrati oby dvoch blistrov