Chcem sa opýtať nakoľko som otehotnela cez pharmatex ako je to s diaphragmou má lepšie účinky je spolahlivejšia ako pharmatex? Je nejaká žienka ktorá s ňou otehotnela?
ďakujem za každú radu a odpoveď
@ninabud Mi neprerusujeme ideme naplno. Nám obom prerušovaná kazí celý pôžitok. Neotehotnela som ešte s cez plodné dni s pharmatexom naplno ina jeden krát kde mi ale čípka vypadla. Som vysoko plodná . Môj názor ak pharmatex použijes úplne správne nič sa nestane lebo zabíja aj tvoj plodný hlien, ale trošku niečo urobíš inak a si v tom. Na viacerých chatoch som našla, že viacero žien s tým otehotnelo. Mi používame Pharmatex nam nevadí lebo si ju dávam tak hodinu dve pred tým ako na to ideme a vtedy to necítime ... Ma to aj nevýhody , ze niekdy zaspím od únavy a čípku som si dala zbytočne...A ešte to na druhú nevýhodu ,že už sa mi stalo že čípku som tam mala dlhšie ako 4 hodiny . V návode je písané,že účinkuje len 4 hod.
@sylwi23 ja som fungovala teraz cca 4 roky na pharmatexe a neotehotnela som. Tieto nehormonalne metódy treba určite kombinovať aj s prerušovanou súložou. Teraz skúšame Cayu a sme veľmi spokojní, ale tiež prerušujeme. Partner hovorí, že má z toho lepší pôžitok, lebo pharmatex ho predsa len trošičku znecitlivoval v porovnaní s cayou...