Čaká ma sterilizácia

lentonie
2. apr 2021

Mam 14 rocneho syna, minuly rok som bola na interupcii, za nedlho ma caka sterilizacia, nemala som sex uz pol roka max peting, ale citala som, ze aj s toho sa da otehotniet, ked tu citam niektore prispevky je mi do placu, ked som sa minuli rok dozvedela ze som tehotna rozmyslala som nad samovrazdou, dnes mi 1 den meska menzes, spravila som si 2 testy- negativ a robila som si test aj pred 2 dnami-negativ, ak naozaj budem tehotna nemozu mi spravit sterilizaciu, boze tak velmi by som chcela darovat jednej s Vas svoju plodnost, nieje nic ako zena ktora by si dieta zasluzila a nemoze ho mat, ja by som za svojho syna aj dychala ale radsej zomriet ako prezit tehotenstvo aj porod znova, takze moja otazka otehotneli ste uz nejaka pri prstovani a ak nejakej z vas bola spravena sterilizacia laparoskopicky tj odstrihnutie vajcovodov otehotneli ste ci uz potom sa nemusim bat?

petus998
2. apr 2021

Akste nemali pol roka sex urcite ste neni tehotna a ze vam meska den neznamena to nic moze to byt kludne spojene z nervozitou zo stresom

viktoria1425
2. apr 2021

@lentonie otehotnenie prstovanim? Sa niekto opäť nudí?

veronikaszabova
2. apr 2021

@lentonie nudis sa? 🤦

miadi
2. apr 2021

Musis prstovat s gumenou rukavicou na ruke. Inak ti namiesto sterilizacie urobia lobotomiu.

asia83
2. apr 2021

@lentonie Skôr ty si ten 14 ročný syn. Prečítaj si po sebe svoj príspevok ešte raz, a ak ti dáva zmysel, navštív psychiatra.

littlebubble
2. apr 2021

Začiatok ok.Koniec...chceš to skúsiť s čajkou, ale nevieš ako na to čo? Tak ešte chvíľu počkaj kým sa v škole dostanete na biole k rozmnožovacej sústave 🤦.Aby náhodou neotehotnela už len z pohľadu 😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lentonie
autor
2. apr 2021

@asia83 https://www.zdravysvet.sk/poradne/o/je-mozne-ot... tu sa doktor vyjadruje ze to je mozne