Mam 14 rocneho syna, minuly rok som bola na interupcii, za nedlho ma caka sterilizacia, nemala som sex uz pol roka max peting, ale citala som, ze aj s toho sa da otehotniet, ked tu citam niektore prispevky je mi do placu, ked som sa minuli rok dozvedela ze som tehotna rozmyslala som nad samovrazdou, dnes mi 1 den meska menzes, spravila som si 2 testy- negativ a robila som si test aj pred 2 dnami-negativ, ak naozaj budem tehotna nemozu mi spravit sterilizaciu, boze tak velmi by som chcela darovat jednej s Vas svoju plodnost, nieje nic ako zena ktora by si dieta zasluzila a nemoze ho mat, ja by som za svojho syna aj dychala ale radsej zomriet ako prezit tehotenstvo aj porod znova, takze moja otazka otehotneli ste uz nejaka pri prstovani a ak nejakej z vas bola spravena sterilizacia laparoskopicky tj odstrihnutie vajcovodov otehotneli ste ci uz potom sa nemusim bat?
@lentonie otehotnenie prstovanim? Sa niekto opäť nudí?
@lentonie nudis sa? 🤦
Musis prstovat s gumenou rukavicou na ruke. Inak ti namiesto sterilizacie urobia lobotomiu.
Začiatok ok.Koniec...chceš to skúsiť s čajkou, ale nevieš ako na to čo? Tak ešte chvíľu počkaj kým sa v škole dostanete na biole k rozmnožovacej sústave 🤦.Aby náhodou neotehotnela už len z pohľadu 😂
@asia83 https://www.zdravysvet.sk/poradne/o/je-mozne-ot... tu sa doktor vyjadruje ze to je mozne
Akste nemali pol roka sex urcite ste neni tehotna a ze vam meska den neznamena to nic moze to byt kludne spojene z nervozitou zo stresom