Bolesti v podbrušku počas užívania antikoncepcie

lucka656
28. dec 2020

ahojte. Neviete prosim poradit beriem nieco vyse 14 mesiacov Antikoncepciu Yadine; iny druh som neskusala. Su to 21-dnove tabletky. Niekedy ku koncu uzivania blistra viac ako tyzden pred ocakavanou menstruaciou, niekedy dva tyzdne, mavam velke bolesti v podbrusku, pocit nechuti do jedla a celkovo ma boli brucho. Co myslite moze to byt z tabliet? Ine ,,tazkosti,, s pletou a pod nemam a ani som nemala. Nerada by som vymenila znacku a ostala pri tabletkach, skor celkovo by som radsej presla na antikoncepciu Nuvaring, len ma odradza ta zavadzanie a vyberanie, je to v pohode ? Nerada vo vseobecnosti pouzivam tampony, tak ci mi to nebude neprijemne...pripadne iny druh. Vdaka🙂)

diaalex
28. dec 2020

@lucka656 a nemáš náhodou ovuláciu? Alebo aspoň telo si to mysli?

lucka656
autor
28. dec 2020

@diaalex po pravde neviem vobec to nesledujem od kedy beriem tabletky, je to mozne, ale zeby az takto, ked ine mesiace to nemavam az taketo ,,bolesti,,

diaalex
28. dec 2020

@lucka656 ja som tiež mala 1-2dni a potom úplne v pohode a bola to “ovulácia”

lucka656
autor
30. dec 2020

@diaalex ono to neprechadza stale :( brusko stale velke nafucane a necitim vobec hlad

diaalex
30. dec 2020

@lucka656 a keď ju neberieš aj vtedy ti je zle?

lucka656
autor
30. dec 2020

@diaalex myslis 7 dnovu pauzu od tabliet? Ani nie, len takto pred MS mi nebyva, strasne mam velke brusko nechut do jedla a podbrusku ma boli..neviem nervozna som z toho, tabletky beriem poctivo

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucka656
autor
30. dec 2020

@taskataska mavam bolesti hej , menzes mam cca 5dni, potom mam cca prvych 7 tab po menzese to je oka a dokonca dalsieho menzesu( pocas uzivania tab) bolesti v bruchu, stale ine, ale viem ze to nie je ok, ale tento mesiac je to abnormalne, zacinam to pripisovat ze ci nemozem byt tehotna, beriem sice naozaj poctivo ani som nebola chora ani antbi., ale zeby taketo stavy z tabliet, to nechcem zazivat

diaalex
30. dec 2020

@lucka656 tak to ti nesadla antika, chod za lekárom nech ti dá niečo iné, lebo zle by ti nemalo byt

janka_01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz