Beriem antikoncepciu a krvácam už 8 dní

6. sep 2023

Dobrý deň
Začala som po pôrode brat antiku, po konzultácii s dr ale väčšinou kevacam 4 dni , teraz som začala beat antiku a krvacam uz 8 dni. Doktorka má ešte týždeň dovolenku.
Stretli ste sa niekto s tým ?

kika193
6. sep 2023

po placebo tyzdni si hned pokracovala v dalsom blistri? treba uzivat vsetko pravidelne, necakat, kym pseudomenstruacia skonci. Nejaka zmena oproti klasickej menstruacii je ocakavana. Pokial nekrvacas ako besna, utlmuje sa to, daj tomu este dva dni. (a pokial beries HAk ako mas)
Ale kazdy dovolenkujuci lekar ma svojho zastupujuceho, tak ak sa ti nieco nebude zdat, aspon si zavolaj a porad sa cez telefon.

janinah
6. sep 2023

Organizmus ti jasne hovorí.ze je to preň neprirodzene....aj podľa toho reaguje.Za celý život som hák nikdy nebrala a nemám neplánovane deti.takze si treba zvážiť priority

autor
6. sep 2023

@kika193 teraz som po pôrode 3,5 mesiaca
Prvý menzes som dostala hneď po 6 nedelí , na kontrole sme sa s de dohodli že prvú tábletku si dám prvý deň krvácania . Tak som urobila a stále beriem dnes 8 tabletku a vždy kevacam , nieje to veľa krvi ale úplne červená krv tak 3x na deň na intímke

autor
6. sep 2023

@janinah už som tu hak brala , mám dve deti a chcem sa chrániť keďže 3 už neplánujeme . Nikdy som s tým nemala problém preto som teraz v takom nekomforte čo sa deje

kika193
6. sep 2023

nemyslim, ze je to nieco zaujimave, ale pre pokoj v dusi zavolaj v piatok zastupujucemu doktorovi

@janinah Neviem, preco pisete taketo komentare. Uzivat HAK je normalna vec. Chvalabohu, ze aspon v tomto mame kazda slobodu volby a mozeme si vybrat, co nam vyhovuje.

janinah
6. sep 2023

@kika193 ak sa vám zdá normálne takto nenormálne zasahovať do prirodzeného cyklu v organizme ženy,tak mne teda nie....že hak vymysleli,aby to ludia mali pohodlnejšie je jasné,rovnako je jasné,že farmafirmy krochkaju blahom z tučných ziskov /nielen z hak,ale aj z liekov,ktoré veľakrát následky užívania hak dávaju do poriadku/..a na takú maličkosť ako zdravie ženy či následky na životnom prostredí /asi viete,že močom ženy sa dostávaju aj do vôd/ nik nepozerá...hlavná vec,že ľudstvo si užíva a peniažky sa sypú...
takže ja si budem k téme písať čo chcem a kolko chcem,lebo áno,ako píšete máme slobodu