ahojte, už takmer dva roky beriem antikoncepciu, momentálne je to HAK dienorette, beriem ju už viac ako pól roka, prvýkrát sa mi dnes stalo,že mi začalo slabé špinenie, vidno to len na papieri, po WC, trochu bledej krvi, pripadne len taký krvavý hlien, poslednú tabletku beriem v nedeľu, stalo sa vám to už ? treba sa niečoho obávať? posledný týždeň som mala aj viac stresu, môže to byť spôsobené tým? predtým som mala menštruáciu presnú ako hodinky, vždy druhý deň po ukončení brania tabletiek, diky
ahojte, ja som brala antikoncepciu a menstruaciu som dostavala ci bez tabletiek alebo s tabletkami kazdych 21-24 dni - nezavisle od antikoncepcie. otehotniet sa mi po vysadeni nastastie podarilo, aj ked som mala velmi zly hormonalny profil.
ahoj, ja som niekedy brala dienorette, lekár mi ju nasadil kvôli pleti, tej to trošku pomohlo avšak po dosť dlhej dobe,ja som pri nej mala problém s menštruáciou , stalo sa mi, že som aj pár mesiacov vôbec nekrvácala, žiadna kvapka ani nič ... bola som z toho dosť sklamaná, potom, čo sa pol roka menštruácia nedostavila som ju vysadila a lekár mi nastavil inú lepšiu na pleť a samozrejme s pravidelnou menštruáciu 🙂