Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s Belarou Hak. Užívala som rozne druhy antikoncepcie zo 8 rokov naposledy Lyndynette 20ku a dosť som mavala cez menzes bolesti hlavy a vacsinou velmi zle migrény, niekedy aj mimo menzesu. Za posledné mesiace sa mi začalo akné, začali mi vypadavat vlasy, dosť často som mávala depresívne stavy, tam dole som bola strasne sucha a tak celkovo som to cítila cele zle. Vysadila som ju, teraz som 2 mesiace bez a citim sa omnoho lepsie, akné mi zmyzlo, ziadne depky, vlhkost sa tiez vratila uplne naspat, som menej napätá a neviem či to s tým súvisí ale nebýva mi tak zima ako mi bývala. Najhorsie je to ze antiku potrebujem, s priatelom som 8 rokov, babo este nechceme a stále sme dosť aktívny, preto je to ťažké stále mať nejakú alternativu. Teraz používam krém pharmatex, ale nieje to 100% a tym ze to robime dosť často je to otravné. Gynekologička mi predpisala Belaru 30ku, dosť som si o tom všetkom čítala a viem že čím väčšia davka estrogénu tým horsie bolesti hlavy, no čím menšia tým viac môžem dostať akné. Za pár týždňov odchádzam pracovať do zahraničia a preto neviem čo mám robiť. Rozmýšľam že ju skúsim aspon 3 mesiace a ked bude zlá tak skusim niečo iné. Poraďte prosím, aké máte skúsenosti?? Vďaka 🙏🏻🙂
Ja som ju brala a za mňa nie!!! Keby som mohla tak by som ju ani nemala..nmne ale ,že vôbec nesadla. V prvom rade má tak zavodnila v druhom rade mi mala pomoc pri nepravidelnej menštruácii a hlavne bolesti ... A nič ešte väčšie bolesti som mala ale pred ňou . Sex voľnú mňa tabu vôbec som nemala chuť .. brala som ju cca pol roka ,že však ono sa to upraví po tých 3 mesiacoch ale niee bolo to ešte horšie .. migrény a bolesti hlavy boli na dennom poriadku ( po pravde som silná migrenicka ale toto bolo ešte horšie )pleť a vlasy ? To bola z nej katastrofa ....
potom mi ju zmeniť na Mistra poviem ti nevedela som si vynachvalit tu som brala cca 3 roky ale už som muspela vysadiť ... A sestra mala tiež Mistra a nevedela si vynachvalit ..
Ale zas mám kamarátku a tej sadla (lenže myslim ,že nie len si to nechcela priznať)
Za mňa nie isto
za mna Belara NAJHORSIA HAK aku som kedy mala. Depresivne stavy a pri sexe som mala pocit ze ma niekto reze nozom tam dole tak ma vysusovala a ked sme pouzili gel strasne to stipalo cize sex bol pre mna totalne utrpenie. Najlepsia HAK aku som mala bola Diane35 a este Dienorette. Absolutne ziadne vedlajsie ucinky. Ale musim povedat ze poznam baby co beru Belaru a su uplne v pohode 🙂 cize je to individualne ze ako ti sadne. Moja skusenost je vsak otrasna