Ahojte baby, mám jednu otázočku, už druhý mesiac používam tuto antikoncepciu...no posledné dva týždne som velmi unavená.Stále sa mi chce len spat. Môže to byt spôsobené Belarou? dakujem za odpovede
ahoj, ja som po belare dost pribrala, uz po polroku som ju kvoli tomu vysadila a teraz sa snazim to zhodit 😒
Ahojte baby,uživam Belaru prvý mesiac nemam z nej žiadne problemy akurat to že od menstruacie mi preslo 17 dni a mam asi treti den spinenie hnedej farby a aj troska krvi,je to normalne???? a po milovani ,je spinenie s krvou taktiez,nemam na to spinenie uz nervy,taktiez po milovani sa citim blbo lebo to mam taktiez to spinenie,je to neprijemne ked priatel potom pozera ze co to je. Keby som ju vysadila ak mi este zostalo 6 tabletiet,stalo by sa mi nieco zle?????
prvýmeisac je to normalne ze mas spinenie ja beriem belaru asi 10 rokou a celz cas v poho iba raz sa mi stalo ze som zacala krvacat o tri dni skor
Ahojte, ja beriem Belaru uz 7 rokov. Pytala som sa gynekologa ci ju netreba vysadit a dat si pauzu no on odpovedal ze nie vraj pri tychto novodobych HAK netreba. Na zaciatku bolo vsetko v pohode a vyhovovala mi ale uz asi rok ma neskutocne boli hlava ked doberiem poslednu tabletku a zacne mi ta 7 dnova prestavka neda sa to vydrzat..uz som to aj hovorila gynekologovi no nic s tym nespravil..bojim sa aby som po dalsich rokoch nezistila ze mi to nejak uskodilo. Nemate s tym skusenosti?
ahojte, zostal mi platok belary, exp do 2017, nevyuzijem, ak by ste mali zaujem, piste IP, a nejak sa uz dohodneme 🙂
Dievčatá mám 2 blistre belary ak by ste mali záujem 🙂 dohodneme sa
Belara 2 blistre 15 eur. Datum expiracie 2017. Kontakt marcela.michlikova@gmail.com
Ahojte baby, mam na predaj 2 nove blistre antikoncepcie Belara, zaruka do 02/2018. Dovod predaja - lekarka mi predpisala inu znacku. V pripade zaujmu napiste IP. Cena po dohode. 🙂
ahojte, predam 2 platky hak Angiletta, uplne to iste ako Belara, len iny vyrobca. piste IP.)
Ahojte, predám Belaru s exp. 07/2017 na 2 mesiace.
Ahojte, Kúpim Belaru. Prosím ponúknite. Ďakujem 🙂
Ahojte, tiež kúpim Belaru. Píšte IP, ďakujem
Kupim Belaru.
Predam Belaru, piste do sprav.
Kúpim Belaru
Kúpim Belaru, píšte do správ.
Predám Belaru 2 blistre, expiracia 02/18. Cena blistra 8€+poštovné
Predám Belaru 2 blistre
Zdravim predam za minimum belaru pred tyzdnom vybranu. Na 2 mesiace 7€ za 1. Nesadla mi
ja som brala belaru viac ako polroka, bola som s nou uplne spokojna, jedina nevyhoda bola, ze mi neudrzala cyklus a zacala som krvacat skor ako som dobrala blister, narastli mi z nej aj prsia, dokonca som aj schudla 3kg