Antikoncepčný krúžok Nuvaring

lenkalienkam
20. nov 2016

Ahojte je tu niekto kto má antikoncepčný krúžok nuvaring? mne to predpísala lekárka a chcem poprosiť vaše skúsenosti či ste spokojné či vám nevypadáva či nevadí pri sexe.

lenicka12
20. nov 2016

ahoj,ja som ho mala kedysi ,bola som spokojná,necítiť ho ani pri sexe,ani keď si ho vložíš, funguješ normálne,ja som ho prvé razy kontrolovala stále či je tam,či nevypadol,ale nič,držal na mieste-u mňa spokojnosť,len potom sme chceli bábo tak som ho prestala používať,a doteraz som sa ku nemu nevrátila,ale asi si ho dám znova predpísať

lenkalienkam
autor
20. nov 2016

@lenicka12 dakujem vieš dnes som dostala menzes a na 4 deň si mam vlozit tak mam obavu ci nevypadne a ci nebude pri sexe vadit niektoré ženy píšu ze si vykladaju pri styku a potom znova vložia .vieš mam 3 deti viac uz nechceme a mavala som silnú menzes tak toto vraj upravuje i to tak uvidím preto ďakujem za tvoje skusenosti

seagul
20. nov 2016

Za mna rovnaka skusenost ako u lenucky. "Citila" som ho asi prvych 10 minut ale to bola skor psychicka vec 🙂. Vyberat a vkladat naspat ma ho ani nenapadlo, to je dobre jedine nato zabudnut ho dat naspat.

lenka02942
20. nov 2016

Ja ho mam 7 mesiacov a zatial som spokojna. Necitit ho a navyse nan nezabudnes ako na tabletku. Zo zaciatku mas stale pocit ci ti nevypadne ale potom je to ok,len o zvyku.

lenkalienkam
autor
20. nov 2016

@lenka02942 dakujem

tracka
20. nov 2016

No mne nesadol.mala som stale nafuknute brucho a aj par krat vypadol..

lenicka12
20. nov 2016

@lenkalienkam neboj,nie je ho cítiť a aj muž vravel že ho necíti,je to dobrá vec,aspoň za mňa,lebo tabletky mi nerobili dobre na žalúdok,a toto predsa len funguje len tam kde to je,nejde to cez trávenie,za mňa veľké plus,neboj sa toho,ja viem na prvý krát je to obava,aj ja som ju mala,ale dopadlo to dobre a nevyberala som ho ani pred sexom,jednoducho som fungovala ako aj bez neho

lenkalienkam
autor
20. nov 2016

@lenicka12 super si mi to napísala dakujem podržala si ma viem ze je to obáva a moc na nete píšu o vedľajších účinkoch ale myslím si že ked mi ani tabletky nevadili tak toto asi nebude viac ja som obávala ci mi to nevypadne a ci netreba občas vybrať oplachnut take rady som potrebovala

lenicka12
20. nov 2016

@lenkalienkam som rada,dúfam že budeš spokojná

lenicka12
20. nov 2016

@lenkalienkam a vedľajšie účinky majú všetky antikoncepčné tabletky,a všetky lieky na trhu,na niekoho to platí na niekoho nie,to je ťažko v tomto smere

majka29n
21. nov 2016

@lenkalienkam ja ho mám už viac než 3 roky a som maximálne spokojná, mne vôbec nevadí a ani nevadil a necítim ho ani pri sexe a žiadne vedľajšie účinky nemám

marianna1985
21. nov 2016

Ja som ho mala 4 roky a max spokojnost, ani raz nevypadol, pri sexe sme ho necitili, a ked sme sa rozhodli pre babatko tak na dalsi mesiac nebol problem

lenkalienkam
autor
23. dec 2016

Ahojte prosím mám ho už druhý mesiac viem že prvý mesiac nieje 100% spoľahlivý ale neviem či už druhý mesiac je 100% spoľahlivý mám ho vložený 2 dní.

mikiko
23. dec 2016

Na beton je spolahlivy uz. . Ja som spokojna velmi. Pocas sexu ho vyberam bo nam vadi. Potom vratim a funguje.

lenkalienkam
autor
23. dec 2016

@mikiko ďakujem lebo minulý mesiac sme museli používať aj prezervatív tak kázala doktorka vraj pvy mesiac nieje spoľahlivý ale tento mesiac som nevedela a neviem sa dovolať doktorke tak mám obavu keď ho mám druhý mesiac a dnes tretí deň tak aby ste niečo nevyviedi už máme 3 deti a viac už v tejto dobe nedáme.pa a pekné vianoce.

yollanda
23. dec 2016

Ja som s tymto kruzkom krvacala 28 dni a 7 dni pauza

paulily
25. dec 2016

Ahojte. Ja som si ho dala prvy den menstruacie a uz treti tyzden celkom silno spinim,boli ma brucho, sem tam aj hlava, a mam také mini krce. Su to prvotné priznaky ktore odzneju? Alebo je to jednoducho známka toho že mi nesadol?

majka29n
28. dec 2016

@paulily podľa mňa vyčkaj, mne doktorka rozprávala, že na začiatku to tak môže byť -ja som to mala až po operácii, keď som naspäť dala anti. a menzes som mala prvý mesiac na tri etapy a ďalší mesiac už ok

alica25
13. feb 2019

Kúpim nuvargin nemá niekto na predaj?

buzolka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkaigorkova
15. feb 2020

Ahojte mám takú otázočku ohľadne nuvaringu začínam ho uzivat úplne prvýkrát a teda vložila som si ho mysliac prvy deň menštruácie kedy sa len “rozbiehala” ale teda zatiaľ sa úplne nerozbehla a mám len hnedé spinenie a teraz neviem či mám cakat ďalej na riadne krvácanie a nechať ho tam alebo vybrat a pockat na krvácanie a potom neviem odkedy mám počítať 21dni dakujem pekne za rady!

lenkalienkam
autor
16. feb 2020

@zuzkaigorkova keď si dáš nuvaring odrátaj si 3tyzdne a vyber 1 tyzden pauza a znova na ten istý deň vlozis další

buzolka
16. feb 2020

@alica25 ahoj, mne zostali 2 krúžky ak by si chcela.

ondro_t
4. mar 2020

Dobrý deň, predám antikoncepčné krúžky Teyla na 3 mesiace. Použiteľné do 05/2021. Cena 30 Eur.

lubka23
30. júl 2020

Ahojte, prosím Vás v sobotu budú 3 týždne co mam zavedený nuvaring. Prve 2 týždne špinenie a teraz riadne krvácanie. Je to ok? Ci lekár? Ďakujem

gabkavargova
14. jan 2021

@buzolka ahoj ešte aktuálne?

lucyq987
30. okt 2022

@gabkavargova mam dva kruzky Nuvaring na posunutie ak by bol zaujem 🙂

nikuska10004
1. nov 2022

Zdravím dievčatá. Mám nuvaring 1x. Kedže nemôžem hormonálnu antikoncepciu. Je nuvaring spoľahlivý? Používate pri ňom aj kondóm, alebo len nuvaring. Ďakujem za odpoveď.

lenkalienkam
autor
1. nov 2022

@nikuska10004 iba nuvaring je spoľahlivý

nikuska10004
2. nov 2022

@lenkalienkam a kondóm nemusíme teda? Ani keď je dnu, ani keď je von tych 7 dní? Ďakujem Lenka.