Ženy, ktoré ste používali antikoncepčný vaginálny krúžok, mali ste sex úplne "naplno" alebo aj napriek tomu sa partner urobil vonku a antikoncepcia bola len také istenie?
Krúžky beriem poctivo, avšak doteraz to bolo skôr len také "istenie" a spermie nikdy neboli cielene vo mne. Môj partner však teraz funguje tak, že sa urobí priamo do mňa... no a ja mam obavy. Začala som sa extrémne sledovať a akonáhle ma len "pichne" v podbrušku prichádza panika 🤦♀️. Možno len chcem počuť skúsenosti aj iných žien. Gynekológ ma uisťoval, že ochrana je postačujúca (sám na tom s manželkou funfuje skoro 10 rokov) ale nejako ma to nepovzbudilo (hlavne keď máme sex "naplno" 3-4 krát za noc). Ďakujem za akékoľvek skúsenosti.
Nuž,je to antikoncepčný vaginálny krúžok. Ak mu neveríš,daj si niečo ine.
Ja som mala antikoncepcny kruzok ked som mala 18 rokov a fakt sme vtedy mali sex stale a nikdy sa nic nestalo. Je to hormonalna antikoncepcia ako kazda ina akurat sa nepodava peroralne. Inak ucinok rovnaky (pri spravnom pouziti nejakych 99%) . To iste ako naplaste.
A vám kto povedal, že antikoncepcia je 100% záruka proti otehotneniu a môže to partner dávať do teba? Veď tam sú šance omnoho vyššie. Antikoncepcia síce je aj proti neželanému otehotneniu, ale nie takto.
Pokial neprebehne ovulacia (co pri kruzku nepeebieha), je jedno, ci ides naplno raz za mesiac, alebo 3-4x za noc 🙂