Antikoncepčný krúžok a sex "naplno"

14. júl 2023

Ženy, ktoré ste používali antikoncepčný vaginálny krúžok, mali ste sex úplne "naplno" alebo aj napriek tomu sa partner urobil vonku a antikoncepcia bola len také istenie?
Krúžky beriem poctivo, avšak doteraz to bolo skôr len také "istenie" a spermie nikdy neboli cielene vo mne. Môj partner však teraz funguje tak, že sa urobí priamo do mňa... no a ja mam obavy. Začala som sa extrémne sledovať a akonáhle ma len "pichne" v podbrušku prichádza panika 🤦‍♀️. Možno len chcem počuť skúsenosti aj iných žien. Gynekológ ma uisťoval, že ochrana je postačujúca (sám na tom s manželkou funfuje skoro 10 rokov) ale nejako ma to nepovzbudilo (hlavne keď máme sex "naplno" 3-4 krát za noc). Ďakujem za akékoľvek skúsenosti.

aaadkaaa
14. júl 2023

Pokial neprebehne ovulacia (co pri kruzku nepeebieha), je jedno, ci ides naplno raz za mesiac, alebo 3-4x za noc 🙂

nelca0510
14. júl 2023

Nuž,je to antikoncepčný vaginálny krúžok. Ak mu neveríš,daj si niečo ine.

lauriik
14. júl 2023

Ja som mala antikoncepcny kruzok ked som mala 18 rokov a fakt sme vtedy mali sex stale a nikdy sa nic nestalo. Je to hormonalna antikoncepcia ako kazda ina akurat sa nepodava peroralne. Inak ucinok rovnaky (pri spravnom pouziti nejakych 99%) . To iste ako naplaste.

mici88
14. júl 2023

A vám kto povedal, že antikoncepcia je 100% záruka proti otehotneniu a môže to partner dávať do teba? Veď tam sú šance omnoho vyššie. Antikoncepcia síce je aj proti neželanému otehotneniu, ale nie takto.