Ahojte, máte prosím skúsenosti s touto antikonc.? Tabletky mi nerobia dobre, teliesko Mirena je pre mňa drahé, toto tu stojí okolo 1.000 Sk. Mám ho predpísané, ešte som sa nerozhodla.
ahojte, ja mam toto teliesko, a som max spokojna. dr mi ho daval po sestonedeli, a som spokojna. urcite sa mi to najviac paci, ako brat tabletky alebo naplaste...a hlavne mam pokoj na 5 rokov 🙂
jumca: moc děkuji za odpověď 🙂. Zatím mi psali holky že jsou spokojené, tak se domluvím s dr a půjdu do něj. Ta cena je také suprová, takže se to dá zvládnout a jak říkáš - let je pokoj
stella231 ja som s nim max spokojna, nemam ziadne problemy.... uz ho mam skoro 2 roky a je nan spolahnutie a ziedne vedlajsie ucinky 😉 daj vediet ako sa ti to pozdavala 🙂
mirka755 nemas za co 😵
viete mi povedat viac o tomto teliesku? je to hormonalne? a ake ma zlozenie.....teraz mam Danu no musi ist von, nakolko mam na nu alergiu......vylucuje med a cudzi predmet v tele mi nerobi dobre.....ak by to bolo nejake neskodne teliesko zlozenim skusila by som ho.....
luka1206 katy1979 ja ho mam. Teraz v decembry budu uz 4roky co mi ho Dr na gynde zaviedol, a som spokojna. Nemam ziadne komplikacie, nemusim davat pozor ci som uzila tabletku alebo nie... 🙂 Este rok ho budem mat, potom musi ist na par mesiacov von a kupim opat nove co mi zavedu. A pokoj na dalsich 5 rokov 😉
dievcata pozrite sem, najdete tam vsetko... http://www.cenyliekov.sk/liek/p59180_multiload-...
@katy1979 ja ako som uz pisala vyssie som spokojna, som lajdak a cpat do seba tabletky to vobec..... brala by som tak 2 tyzdenne ak by som nezabudla aj na tie... akurat ze mam menštruaciu ovela ale ovela silnejšiu. a pribrala som 8 kg... zvalujem to na teliesko..na čo ine... 😉 😉 😉 takze treba začať fitkovať..
Zelam pekny den chcem sa vas baby spytat citam ze vas dost pouziva toto teliesko meska mi menstruacia 6 dni stalo sa to aj vam ?mam ju od 17.12.2014 tento mesiac je to prvy raz co sa mi opozdili ako je to svami?
za kazdu odpoved vam dakujem 🙂
Ahojte. Mňa by tiež zaujímalo, či ste spokojné, keďže ho máte už dlhšie.. Nemáte žiadne vedľajšie účinky? Ďakujem
Ahojte. Tiež ho mám. Som spokojná. Mám ho už 5 rokov, chystám sa na výmenu. Dám si ho znova. : Kvalita za súper cenu 🙂
@matikotuka ahoj.. mozes mi prosim ta napisat aky je postup pri zavedeni.. teda ide mi skor o to, ze kedy sa moze dat dnu.. ked zacina cyklus? a potom funguje hned v ten mesiac? a teda musi mi gyn spravit nejake vysetrenia aj ked je nehormonalna? a trvanie a bolest kym to tam da? da sa to nahmatat? klucne mozes aj IP.. dik velmi pekne za ochotu.. 🙂
Ahoj som.tu nová neviem ani kde mám napísať príspevok :D a nie neviem do ktorej kategorie ..každopádne by som bola veľmi rada keby mi.niektorá z vás vedela poradiť .... užila som tabletku escapellé pred 6 dňami a včera som začala krvácať a krvácať aj dnes silnejšie ako včera ..a originál.menstruaciu mám dostať az za nejaké dva týždne . teraz neviem či to je dobre mám sa báť a prejde to alebo vyhľadať lekára ... ak máte niektorá skusenost takú ako ja tak.mi prosím poraďte a trochu ma upokojte :D ďakujem moc
mirka755 • 2d • Včera o 23:09
Ahoj dámy
máte některá toto tělísko? Beru již asi 8 rokem Cilest (s přestávkami v těhu+kojení) - naprostá spokojenost. Pak jsem měla náplasti Evra - také dobré, ale občas se mi stalo, že se náplast neuchytila tak jak měla a docela mě to děsilo. Přeci jenom 2 děti už máme a další nechceme. Začala jsem přemýšlet o tělísku, cena Mireny je pro mě moc vysoká a našla jsem toto tělísko - je cenově přijatelnější. Tak jestli máte některá zkušenost - ať jakoukoliv. Stejně si to pak budu muset vyzkoušet sama na sobě 😉
předem díky 🙂