Ahojte chcela by som sa spýtať kto ma skúsenosť s antikoncepcnou náplasťou
Po 9. Rokoch tabletiek musím prestať kvôli štítnej zlaze a gastritide a hľadám inú náhradu, ktorá by mi neuskodila na žalúdok čreva...
Teliesko nechcem 🙂
Budem rada keď sa podelite o skúsenosti
Aj ja pouzivam Pharmatex kapsule, su bez hormonov, uz niekolko rokov. S naplastou skusenost nemam, kedze nemozem hormonalnu antiku brat.
Keď som bola mlada tak som dlho používala antikoncepčné tabletky potom som prešla na naplaste. Vôbec som nepribrala, žiadne fľaky po tele, bolesti hlavy, vypadávanie vlasou žiadne nežiadúce účinky. Vydržia aj slanu morskú vodu. Po pôrode prvého dieťaťa som ju začala užívať zase a dostavili sa migrény a bolo mi z nej zle. Ale tak pokial nevyskúšate nebudete vedieť 😊😊.
Tie kapsule som tiež pozerala ale ja som veľký alergik a v recenziach boli aj ženy ktoré dostali na ro alergiu
@fatimagozner no ja už mám tak dodrbane zdravie že sa už bojím skúšať kadeco
Ahojte baby ak by mala niektorá záujem predám 3-mesačne balenie antikoncepcie Karhla. Krabička nepoškodená neotvorena. Ja som ich vysadila a možno poslúži niektorej z vás. Cena je 25€ aj s poštovným. Dátum EXP. 03/2022.
@marietta0 ahoj a tie kapsule su na dlhodobejšie používanie a neotehotnela si z nich???