Antikoncepcia Zoely

nili
6. aug 2012

Ahojte, chcela by som vediet ake mate skusenosti s hak Zoely. Uzivala som ich mesiac, bolo mi od nich velmi zle ... depresia, priberanie, kolisanie tlaku, nespavost, bolesti v zaludku,.... atd ... no hroza. Mate podobne skusenosti?

lorry
16. aug 2012

ahojte baby nemate skusenosti s antikoncepciou Zoely ? beriem ju mesiac je mi z nej zle hned po nej ma nafukuje, zvysuje mi tlak zle mi zostava. Nemozem ju skoncit asi brat len tak musim ju dopit ? Aka je antikoncepacia dobra ??? Poradte mi, dakujem

nili
autor
19. aug 2012

@lorry U mna to bol 5. druh, ani jedna nesadla, skoncila som s HAK. Ci musis mesiac ukoncit radsej konzultuj so svojim gynekologom.

lorry
20. aug 2012

keby nemusim tak ich neuzivam, len menzes by som nemala vobec :/

biba66
31. okt 2012

Zoely mi vobec nevyhovovala. Začala som hrozne špiniť a ešte ma aj z toho bolievala hlava. Nakoniec som musela tuto antikoncepciu vysadiť, pretože ked som spinila 2 mesiace tak ma to vôbec nebavilo.

montashi
1. nov 2012

Mam prejst z HAK Yaz na Zoely... Yaz mi sposobuje mensie problemy... je ta Zoely fakt taka strasna? Predpisuju ju lekari len kvoli tomu, ze to na nas len testuju? Bojim sa ju zacat brat po tychto reakciach. :(

toxica
13. nov 2012

doberám druhé balenie Zoely a som spokojná 😉 prvý mesiac som si prešla peklom,krvácanie 30dní,ale ako som začala brať druhé balenie okamžite to prestalo,lekárka hovorila že to tak môže byť a treba vydržať... čítala som pred začatím témy na nete,ale teraz sa nad tým len usmievam,schudla som 4kg,nenafukuje ma,nemám depresie,úzkosti,bolesti hlavy,,proste nič 😎
Žiadna HAK nieje dobrá,ale každé telo je iné,takže "overené skúsenosti" a zaručené rady nikto nedá 😉
A radiť som sa radila len s lekárkou,pozná môj zdravotný stav,vie čo od toho očakávam,prečo a ona jediná ma vie skontrolovať ak sa mi niečo nezdá 🙂
Cez net vám nikto neurobí UZV,ani krvný obraz 😉

malena
20. dec 2012

ahojte, ja užívam tiež zoely, začínam 3 blister...zo začiatku som mala dlhšie menštruáciu cca 10 dní, posledné dni však bolo len také špinenie... ale odtedy mi už menzes neprišiel..

montashi
8. jan 2013

@malena
ahoj ... pisala si, ze uzivas anti Zeoly a po case ti uz menzes neprisiel.... ja ju uzivam tiez a stalo sa mi to iste... co si robila? mam z toho strasny stres.... prisiel ti menzes neskor alebo uz vobec? robila si si tehotensky test alebo si aj napriek tomu, ze ti menzes neprisiel uzivala dalsi blister? dakujem ti velmi pekne za odpoved!!!

malena
8. jan 2013

ahoj, tak potom som to dostala, trvali 4 dni a mali veľmi slabý priebeh, ale úplne mimo bežný cyklus, ale snad sa to časom upraví, dúfam 🙂

adkasmolka
8. jan 2013

@nili ahoj, ked som ja zacala brat Zoely,nic som na nete na nu nenasla ani tu na MK. Prve 2 tyzdne boli v poho a potom zrazu strasne krvacanie, kusky zo mna isli, no otras..Letela som na gyndu a ze to mam okamzite vysadit. Nastastie sa mi z nich nerozhadzal menstruacny cyklus.
Leteli do kosa len taky fukot.

kacusik69
29. jan 2013

najhorsia antikoncepcia aku som brala... zmenil mi ju dr. na zaklade krvacania mimo cyklu v domneni ze mi to sposobila predosla HAK... od jej nasadenia som 4 mesiace nedostala menstruaciu (je to normalne, casto sa to pri uzivani HAK stava) - normalne vsak nebolo ked som cely oktober, november a december lezala v silnych krcoch, s menstruaciou trvajucou 7-10 dni a takou silnou, ze na 4ty den menstruacie kedy som uz zvycajne prestavala (pri inych HAK, resp. uz som ani nevedela co menstruacia je) som rano o 8 odisla s cistou vlozkou (nocnou - od pupku po krize doslova) na skusku a o 10 som volala sestre nech mi prinesie ciste veci... poziadala som dr. o navratenie sa k HAK ktoru som uzivala kedysi a najviac mi vyhovovala, teraz som este len douzivala posl. Zoely a zacala s touto (staro)novou tak dufam ze to bude lepsie... Zoely uz v zivote nikdy...
@adkasmolka
@malena
@malena
@biba66
@nili
@lorry

@tatkoamamka tu mas nejake skusenosti opisane...

kacusik69
29. jan 2013

v case ked som ju zacinala uzivat to bola novinka, takze @montashi dobre napisala ze to len vyzera ako by ju testovali a urcite su za jej predpisanie aj nejake tie provizie kedze je to novinka kt. by sa mala/mohla uchytit na trhu... ked som prisla s receptom do jednej lekarne, kde fakt zozeniem vsetko aj "novinky" - tuto HAK mi museli objednat...

silvia167
2. feb 2013

@nili ahoj ja ju beriem uz treti mesiac a este som vobec nemala menzes. Tehotna urcite nie som. Mne zoely uplne vyhovovala, lebo som ani vobec nespinila.

karin187
3. feb 2013

hroza uz nikdy viac!:(

mata222q
4. feb 2013

ahoj teraz som dostala zoely, pred tym aom HAK vobec nemala v den menstrucie mam zacat brat bielu tabletku ci zltu prosim poradte moj doktor ma prave dovolenku :( dakujem

bianca24
4. feb 2013

Ahoj, chcela by som sa spýtať kedy začne účinkovať antikoncepcia ???? Ďakujem

p.j.jacky
1. mar 2013

Ahojte kocky,ja beriem zoely 4mesiac nemala som ziadne problemi.Ale uz par dni spinim,mam taky krvavo hnedy ,zapachajuci vytok a bolenie podbruska ako na menzes.este mam dobrat cely tyzden hak a az potom dostat menzes....takze ak to zhrniem cca 2tyzdne pred menzesom spinim a mam bolesti.Mali ste to niektora?

kika7
19. mar 2013

ahojte, ja beriem tretí blister zoely a v pohode. nepociťujem žiadnu nevolnosť, nepriberám... na začiatku som si prečítala "návod" od A po Z vydesená zo všetkým možných vedlajších účinkov, že depresie a tak 🙂 je síce pravda, že som zo začiatku asi týždeň troška špinila, ale prešlo to. v minulosti som brala yadine a z nej som mala doslova kŕče :( takže zatial v pohode...

atencion
24. mar 2013

Ahojte, končim prvy platok HAK zoely, mala by som už dostať M, ma boli brucho. Chcem sa spytať, ktory den cyklu dostavate M, ja tera beriem treti liek placebo.A ešte či sa vam aj upravila inenzita krvacania, ked som začala brať tak som krvacala neskutočne silno a až 10 dni. Posledy tyžden mavam take špinenie, skoro každy den.Očakavam že sa to upravi, preto som to aj začala brať. Inak to znašam v pohode myslim.Dakujem

fairytale_1
24. mar 2013

@atencion Ahoj, mne vacsinou prisiel menzes na treti den po uziti hormonalnych tabliet, ale moze to byt indivudualne. Chcem sa opytat, ak si spokojna s touto HAK, kupila som, beriem ju tyzden a nesadla mi bohuzial. Mam 2 cele plata, z tretieho vybraty prvy riadok - ten skoci v kosi, tie dve by som rada predala. Nemala by si zaujem za 20 Eur aj s postovnym? Stalo ma to 38, myslim ze je cena vsade rovnaka..Pekny den prajem

atencion
25. mar 2013

ahoj fairytale, diki za odpoved, noja zatila beriem len prvy mesiac tak neviem či ju budem brať dalej, zatial som kupila na tri mesiace. Potom ak by mi sadla nemám problem, kupim od teba tie dva platy. Ale uvidim tak za mesiac, nakolko až minimalne vraj po 3-6 mesiacoch vidieť či HAK sadla či nie. Ty pišeš že ju berieš len tyžden a že nesadla, ved to ešte je priliš skoro na posudenie, nie?

sax05dot
14. apr 2013

Ahoj, já mám Zoely asi půl roku a nemůžu si stěžovat. Bolesti před/při mensesu skoro žádné (dřív jsem mívala), dostávám to asi ob měsíc a navíc kratší a slabší. Přítel říkal, že jsem přestala být tolik protivná :D

luna22
14. apr 2013

Berie sa v kuse? Bez prestávky?

dorotaaa
15. apr 2013

predam cele balenie Zoely - 3 blistre. v pripade zaujmu piste dorotadurianova@gmail.com

dorotaaa
15. apr 2013

predam cele balenie Zoely - 3 blistre. v pripade zaujmu piste dorotadurianova@gmail.com

prezentacia
2. jún 2013

Dobrý den. chcela by som sa opytat ako je to pri 4 žltych tabletkach. Ked pocas nich nedostanem menstruaciu, ci možem s priatelom spávať bez inej ochrany bez strachu, že otehotniem. ďakujem

misiacik44
18. júl 2013

ahojte ja by som sa chcela opytat...skoncilo mi prve balenie tabletok a zacala som uz nove ale mrcha nikde len pocitujem ale nejak sa nechce spustit mate nejaka skusenost??

zszudorova
2. aug 2013

pribrala som po nej jak prasa...resp.som sa skor akoby nafukla cela🙂teraz chudnem, ale iste to nebolo z jedla,to bolo uplne jak keby zo dna na den jak som to zacala brat...inak nic, zatial v poho akurat nemam vobec chut na Ssssss.....vsak vies co...a to mi robila kazda antikoncepcia....no uz babo mam a nemienim riskovat. takze tak.

erika8590
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelinka2009
14. aug 2013

Ahojte kocenky, tak skusenost beriem 4 mesiac... Celkom v poho ziadna katastrofa... Ja som si ani nedala pauzu na mezes brala som vkuse kvoli letu... prsia nepodrastli... pribrala som tak 2 kila... aj mi viac chuti papat... trosku som podrazdenejsia a mam taku skleslu naladu ale nevim ci z toho... asi sa vratim k naplatiam evra... s tych som sice tiez pribrala trosku ale zasa na druhej strane mi narastli aj prsia a nalada bola v poho este som setrila aj pecen... poradte antiku z ktorej sa nepribera... nie tie ktore udajne nezadrziavaju vodu, taku z ktorej sa nepribera... a mate taku skusenost.d