Antikoncepcia - zmena a užívanie

lenka6309
25. okt 2016

Ahojte.
Poradíte mi prosím niektorá?
Vysadila som antiku po 7tabletke som prestala užívať,dnes je to druhý deň.
U gynekológa som požiadala o zmenu,reku skúsim iný druh mala som silné migrény.
Dnes 2 deň neužívam,môžem užiť nový druh antiky v 1 deň menzesu ?mala by som mať krvácanie z vysadenia.
Ďakujem za rady 🙂

lucik284
25. okt 2016

@lenka6309 pokial Ti lekar nepovedal inak tak sa zacina prvy den. ale ci dostanes po 7dnoch uzivanie hned menzes to pochybujem az normalne v termine mozno trochu skor ale urcite nie hned

liaka
25. okt 2016

Ale ved telo potrebuje aj. As na to aby si zvykol na antikoncepciu... To chcete menit ju zakazdym? Moje telo si zvykalo vyse tri mesiace. Mala som navaly tepla, depresie, plakala som za kazdu malickost, raz som krvacala, raz nie... Na druhy mesiac som mala z nicoho nic silny hnedy vytok aj tyzden v kuse.. Vydrzala som, dnes ju beriem uz treti rok a som spokojna.

betka269
25. okt 2016

Ja som nemalaa žiadne problemy, iba v prvý deň ako som začala brať som odpadla bolo mi veľmi zle, ale inak už potom nič, ani návaly, ani vytoky ani nič...upravil sa mi cyklus, dĺžka, intenzita a aj pleť a po 5 rokoch užívania som do polroka pekne a bezproblémovo otehotnela, a teraz má náš drobec dva mesiace 🙂 tak hľadaj takú čo ti úplne sadne

lenka6309
autor
25. okt 2016

@liaka žakazdým nie mám druhú momentálne.Mala som Dienorette a ten mi prepísal Daylette.Ak nesadne kašlem na tbletky nič sa nedeje.Pravdaže som zmenila keď som mala 7dní takú migrénu nepretržite že som ani zaspať nemohla čo ma hlava bolela pri každom pohybe hlavy

lenka6309
autor
25. okt 2016

Preklep
Teraz mi lekár dal druhú Daylette