AHOJTE dievčatá, som 7 týždňov po pôrode . Dnes mi doktorka na kontrole po šestonedelí predpísala antikoncepciu zlynda . Máte s ňou skúsenosti?
Pribrali ste po nej ? Mali ste nejaké ťažkosti?
@bluemoon24 presne to bola moja požiadavka 😂 lebo ako školáčka som brala antiku a pribrala som neskutočných 20kg takže mám rešpekt pred tým .. ale tehotna ostať nemôžem v žiadnom prípade keďže mám po sekcii takže nemám na výber a s kondómom to neni ono čo si budeme 😂 prosím ťa a menzes ti chodí normálne lebo mi vravela že ani mi nemusí chodiť alebo že hociako zvykne pri tejto anti
@ki_ki2 aj ja jsem mela sekci, prvni cyklus mi ms neprisla vubec, po druhe uz ano a od te doby pravidelne po dobrani, vzdycky 1-2 dny
@bluemoon24 super takze žiadne priberanie ? Dúfam že aj ja sa tomu vyhnem🤦🏽♀️ začala si brať prvý deň menštruácie nepamätáš si ?
@ki_ki2 jop, s prvni menstruaci po porode 🙂 trvala snad 14 dnů 🙈
Ahoj..ja beriem Zlyndu 7 mesiacov ..začala som tri mesiace po pôrode .Nepribrala som..ani pleť sa nejak extrémne nezhoršila .Prvé mesiace som mala ms každé dva týždne ,teraz už v polovici blistra pravidelne ..takže za mňa celkom ok 😉
@saraag vysadila si zlyndu? berieš niečo iné teraz?
@janula2511 vysadila som a neberiem nic mam strach a nechapem to nikdy som z tabletkami nemala problem ....
@saraag z vedľajších účinkov máš strach? koľko si ju brala?
@janula2511 ano z vedlajsich ucinkov.brala som ju mesiac a uz po prvych par dnoch som si vsimla ze nieco nieje ok ale nepripisovala som to najskor tabletam myslela som ze to mam z kavy lebo som vela kav pila ...
@saraag čo si mala?
@janula2511 busenie srdca ale take ze som myslela ze zemrem
@saraag neberies lieky na tlak?
@janula2511 nie ziadne lieky neberiem.
Ja jsem taky dostala po porode, muj pozadavek byl jednoduchy, aby byla ucina a abych nepribrala 😅. Nepribrala jsem a tehotna zatim taky nejsem, takze za me je fajn 🙈. Zadne “vedlejsi” ucinky jsem taky nevypozorovala 🙂