Ahojte prosím z akej antikoncepcie sa nepribera? (Kludne keby som aj schudla 🤣) chcem si dat prvý krát predpísať antikoncepciu no pribrať nechcem.. dakujem
Ja beriem Dayllete a drzim si vahu uz 8 rokov
Ale myslim ze treba urobit vysetrenia aby dr vedela co by ti asi tak sadlo
Ja som brala antikoncepciu 7r a nepribarala som.
Brala som roky Lunyttu. Nepribrala som ani kg.
zo žiadnej hak sa nepriberá
Zo žiadnej antikoncepcie sa nepriberá. Priberá sa z kalórií.
Teraz sú už iné tabletky ako kedysi.. A ktovie, či sa aj kedysi priberalo z tabletiek.. Ja som brala Logest, Artiziu, Levonille a ani z jedných som nepribrala.
Nepribera sa.
Z antikoncepcie sa nepribera. Niekedy moze sposobit zadrziavanie vody v organizme, ale to su mozno dve kila. Sadlo sa z antikoncepcie neuklada, na to sa treba vypapat.
Ja som vždy pribrala len z jedla.
Ďakujem dievčatá no aj v pribalovych letákoch je pri veľa antikach písané medzi častými ved. účinkami aj príbytok na váhe preto sa pýtam.
..ak nechcete pribrat, tak hak s drospirenonom, ktory odvodnuje..teda bud Maitalon alebo nizsie davkovane Daylette..
@en1987 ďakujem. Mám maitalon uz tretí mesiac.. nepribrala som ale depresívne stavy mám z neho 🫥🫥 takže asi budem musieť vymeniť. Ak sa bude dat tak skúsim to daylette. Ale akí myskite nižšie dávkovanie?
povedz lekárovi, aké máš potiaže a on ti vyberie tú správnu nie ženy na koňovi 🙂
si si istá, že depresívne stavy máš z atk? To sa mi nezdá.
..pri vyskyte depresivnych epizod/stavov sa odporuca znizit estrogenovu davku
maitalon obsahuje 30mikrogramov ee daylette nizsiu davku 20, tak by Vam mohol lepsie zapasovat..ale najlepsie Vam poradi Vas lekar..
@koniarova Depresia, depresívne stavy sú vedľajšie účinky HAK, je to aj v letáku.
@koniarova áno. Je to aj v príbalovom letáku. Začalo sa to objavovať až po začatí s hak takže som si istá.
@koniarova takto je to v letaku
Psychické poruchy
U niektorých žien, ktoré používali hormonálnu antikoncepciu vrátane MAITALONU, sa vyskytli príznaky depresie alebo depresívnej nálady. Depresia môže byť závažná a niekedy môže viesť k samovražedným myšlienkam. Ak sa u vás vyskytnú zmeny nálady a príznaky depresie, čo najskôr sa obráťte na svojho lekára, ktorý vám poskytne odborné poradenstvo.
Mne dr predpísala vhodnú antikoncepciu podľa krvných testov. Brala som Maitalon a schudla som od neho