Antikoncepcia, z ktorej sa nepriberie

21. dec 2023

Ahojte prosím z akej antikoncepcie sa nepribera? (Kludne keby som aj schudla 🤣) chcem si dat prvý krát predpísať antikoncepciu no pribrať nechcem.. dakujem

mima1608
21. dec 2023

Mne dr predpísala vhodnú antikoncepciu podľa krvných testov. Brala som Maitalon a schudla som od neho

petrao2
21. dec 2023

Ja beriem Dayllete a drzim si vahu uz 8 rokov
Ale myslim ze treba urobit vysetrenia aby dr vedela co by ti asi tak sadlo

veklipo
21. dec 2023

Ja som brala antikoncepciu 7r a nepribarala som.

sante81
21. dec 2023

@petrao2 ja som ju brala prvýkrát a za 3tyzdne som pribrala 4kg, nepomohli ani tabletky na odvodnenie.

koniarova
21. dec 2023

Brala som roky Lunyttu. Nepribrala som ani kg.

janai1
21. dec 2023

zo žiadnej hak sa nepriberá

kristiii
21. dec 2023

Zo žiadnej antikoncepcie sa nepriberá. Priberá sa z kalórií.

ibrunova
21. dec 2023

Teraz sú už iné tabletky ako kedysi.. A ktovie, či sa aj kedysi priberalo z tabletiek.. Ja som brala Logest, Artiziu, Levonille a ani z jedných som nepribrala.

stanulienkat
21. dec 2023

Nepribera sa.

viestta
21. dec 2023

Z antikoncepcie sa nepribera. Niekedy moze sposobit zadrziavanie vody v organizme, ale to su mozno dve kila. Sadlo sa z antikoncepcie neuklada, na to sa treba vypapat.

1ryba
21. dec 2023

Ja som vždy pribrala len z jedla.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jan 2024

Ďakujem dievčatá no aj v pribalovych letákoch je pri veľa antikach písané medzi častými ved. účinkami aj príbytok na váhe preto sa pýtam.

en1987
27. mar 2024

..ak nechcete pribrat, tak hak s drospirenonom, ktory odvodnuje..teda bud Maitalon alebo nizsie davkovane Daylette..

autor
27. mar 2024

@en1987 ďakujem. Mám maitalon uz tretí mesiac.. nepribrala som ale depresívne stavy mám z neho 🫥🫥 takže asi budem musieť vymeniť. Ak sa bude dat tak skúsim to daylette. Ale akí myskite nižšie dávkovanie?

ibrunova
27. mar 2024

povedz lekárovi, aké máš potiaže a on ti vyberie tú správnu nie ženy na koňovi 🙂

koniarova
27. mar 2024

si si istá, že depresívne stavy máš z atk? To sa mi nezdá.

en1987
27. mar 2024

..pri vyskyte depresivnych epizod/stavov sa odporuca znizit estrogenovu davku
maitalon obsahuje 30mikrogramov ee daylette nizsiu davku 20, tak by Vam mohol lepsie zapasovat..ale najlepsie Vam poradi Vas lekar..

zuzanockamt
27. mar 2024

@koniarova Depresia, depresívne stavy sú vedľajšie účinky HAK, je to aj v letáku.

autor
27. mar 2024

@koniarova áno. Je to aj v príbalovom letáku. Začalo sa to objavovať až po začatí s hak takže som si istá.

autor
27. mar 2024

@koniarova takto je to v letaku
Psychické poruchy

U niektorých žien, ktoré používali hormonálnu antikoncepciu vrátane MAITALONU, sa vyskytli príznaky depresie alebo depresívnej nálady. Depresia môže byť závažná a niekedy môže viesť k samovražedným myšlienkam. Ak sa u vás vyskytnú zmeny nálady a príznaky depresie, čo najskôr sa obráťte na svojho lekára, ktorý vám poskytne odborné poradenstvo.