Antikoncepcia, z ktorej sa nepriberá

20. jún 2022

Ahojte, poraďte prosím antikoncepciu z ktorej sa nepriberá a ste s ňou spokojné. Mám 43 rokov, dlho som nič nebrala, tak by som si rada nechala poradiť
Ďakujem

nika_val
21. jún 2022

Skus si tieto kriteria povedať svojmu gyn .. veď to on vyberá aky druh antikoncepcie sa predpíše a nie ty si povieš značku 😁

laska86
21. jún 2022

Maitalon

autor
21. jún 2022

@nika_val ďakujem to viem aj ja, že sa mám v prvom rade poradiť so svojím gynekologom,

autor
21. jún 2022

@laska86 ďakujem 🙂

veronika_e
21. jún 2022

To by bolo aj tak individualne vies ako 🙂 Su hormonalne a nehormonalne tabletky samozrejme zalezi na co ju chce zena pouzivat kedze vieme ze aj mlade baby s nou zacinaju kvoli akne na tvari ale fakt je lepsie sa poradit s gynekologom 🙂

autor
21. jún 2022

@veronika_e ďakujem 🙂

titla
21. jún 2022

@veronika_e Ake nehormonalne tabletky existuju? Na akom principe potom taka antikoncepcia vo forme tabletiek funguje, ked neobsahuje hormony, ktore zabranuju ovulacii?

Autorka, ja mam skusenot s 3 druhmi HAK, ani z jednej som nepribrala a pri dvoch som mala vedlajsie ucinky, pre ktore som musela tieto znacky vysadit. Ako Ti sadne HAK je velmi individualne a podla mna bezpredmetne sa pytat, ako to bolo u inych zien. Ty samam mozes na rovnaku HAK v priebehu casu reagovat rozne.

laska86
21. jún 2022

Mne ju odporucil gynekolog..kedze som mu povedala ze chcem aby som nepribrala..tak ze tuto si zeny velmi chvalia..takze zamna super a beriem ju uz cca 10rokov

ibrunova
21. jún 2022

ja som z antiky nepribrala nikdy, teraz sú už iné tabletky ako kedysi. Ja som cca v tvojom veku a beriem Levonille.

andrea_82
21. jún 2022

Ja som tiež v živote brala dva druhy antikoncepcie, ani z jednej som nepribrala. Skôr som mala vedľajší účinok z tej druhej, totálnu stratu libida.

janai1
21. jún 2022

Zo žiadnej HAK sa nepribera

elizabet173
21. jún 2022

mám hormonálne vnútromaternicové teliesko Mirenu, už tretiu, váha je rovnaká

katka281
21. jún 2022

Ahoj, ja som brala Novynette. Nepribrala som z nej, akurat som stratila chut na sex a bola som podrazdenejsia ako bezne. Ale je to velmi individualne 😊

ajko2011
21. jún 2022

Roky som brala Vexyu. Nepribrala som z nej a fungovala na 100%.

stanulienkat
21. jún 2022

Ani ja som nepribrala. Neviem, ci to nie je mytus. Alebo vyhovorka.

nevenka
21. jún 2022

Ja som kedysi brala chvilku Laurinu a potom Belaru, po Belare este horsie, totalne zavodnena som bola, nervozna, bez chuti na sex, prsia ako balony s hrckami. Ostali mi zvacsene tie prsia uz potom. Takze ja som pribrala z tohto dovodu. Z toho zavodnovania. Potom som vysadila a nebrala uz nic. Uz ani kvoli vysokemu tlaku a krcovym zilam a dalsim hormonalnym porucham, nebudem to moct uz aj tak.

kiki68
21. jún 2022

@janai1 problem je priberanie zo zavodnenia organizmu. Ja som takto pribrala pri HAK a muselo sa rychlo vysadit. Rovnako som sa extremne zavodnila hned od zaciatku tehu pri brani utrogestanu. Asi telo blbo reaguje

autor
21. jún 2022

ďakujem každej jednej ktorá ste mi poradili. Mala som ísť zajtra k ženskému, ale sa mi to posunulo až o dva mesiace. Antikoncepciu som už brala, ale veľmi dávno. Potom som dlho nemala partnera, takže nebol dôvod. Teraz som to chcela hlavne kvôli ochrane pred otehotnením. Tak uvidím, teraz musím už len čakať

sedmokraska05
Odpoveď bola odstránená
Zobraz