Baby ked vysadim po tyzdni antikoncepciu pretoze mi nerobi dobre je mozne otehotniet? Uzivam ju uz 3 roky ale posledne 3 mesiace mi byva po nej velmi zle. Dala som tomu este sancu ale zase tyzden ako ju beriem mi je zle. Moja dr.ma dovolenku . Pravdepodobne sa mi rozhadze cyklus uplne ale ci mozem otehotniet hned ci sa radsej chranit (kondom). Poprosim iba o odpovede co viete poradit a nie take co tu sedia cele dni a pisu uplne odveci len z nudy.....
Ahoj, áno urcite mozes otehotniet, treba pouzivat este nejaku inu ochranu. Ak ma tvoja doktorka zastupujuceho gynekologa, skus zavolat tam, ak nie a da sa ti pockaj do konca cyklu. Musela som kvoli inemu problems vysadit v strede cyklus a to co bolo potom bola katastrofa este niekolko mesiacov... Take pms, ze dovi... bolesti extremne
Po mojich skúsenostiach by som dobrala celé balenie. Otehotnieť môžeš už po jednej vynechanej v 1. týždni.. Ak vysadíš po týždni užívania, dostaneš menzes a rozsypeš si celý cyklus.
Ochrana klesa po 24 hodinách. Nikto ti nepovie, kedy presne dostaneš prvú ovulaciu, ale ak chceš mať istotu, treba sa chrániť hneď po vysadení