Pekný večer, máte niekto skúsenosť s antikoncepciou ,,Vreya" ?
@ema229 mám ju na potlačenie testosteronu lebo ho mám veľa ale asi to, že mám tam dávku na 3 mesiace a pomohlo to ? po čase samozrejme lebo je to moja prvá antikoncepcia a neviem či je to dobré dlhodobo užívať a ked to budem užívať a zaberie to tak ked už mi lekárka povie že ju nemám užívať lebo to asi nie je dobré dlhodobo tak čo potom,? upraví sa mi cyklus na trvalo alebo sa to po čase vráti zase do starých koľají a budem to mať nepravidelné :(
lebo predsa len sú to hormony a nemám nejaké zlé pocity, akože, že nemám ťažkosti ale veľmi mi vadí to nepravidelnosť a ak môžem vedieť ako dlho si to užívala ? a čo potom predpísala lekárka/lekár nejakú inú antikoncepciu ? niečo možno jemnejšie na udržanie ak si ju brala z toho istého alebo podobného dôvodu ako ja
Užívala som ju v roku 2007... Pribrala som z nej 10 kg, vynechávala mi krátkodobá pamäť ale mala som krásnu plet 😀 potom som zmenila lekára, zmenil mi aj tabletky a len skonštatoval, že toto dnes ešte niekto predpisuje... Po zmene som opäť schudla a aj s tou pamäťou to bolo lepsie
@domiklik a môžem vedieť prečo ,,že toto dnes ešte niekto predpisuje" ? 🙂
@domiklik a ked sa berie antikoncepcia na úpravu cyklu tak , iste nebude to hned chce to čas, ale nebude nutné brať antikoncepciu ,,celý život" akoby ? že ked raz prestanem ostane mi to už upravené alebo sa to po vysadení vráti do ,,starých" koľají?
a je vreya aj taká, že upraví aj intenzitu menzesu ? lebo ja to mám aj dosť silné a trvá mi to aj 2 týždne :( alebo či vie nejaká antikoncepcia upraviť trvanie a intenzitu krvácania
Antikoncepcia upraví cyklus a menštruáciu len dočasne.. Kým ju užívaš.. Určite to nieje dlhodobé a to "právé" riešenie... Ja by som zmenila lekára treba nájsť príčinu a riešiť to inak ako HAK.. Skús si pozrieť profil na instagrame(@zalepsimenstruaci) nie nieje to reklama len sú tam dobre rady a tipy 🙂
Držím palce
@sunshine_18 lekárka mi akurát zistila zvýšený testosteron ale dakujem pozriem ig profil
No ja som mala nepravidelný cyklus. Upravil sa mi iba na čas kým som brala antikoncepciu. Ale ja som z nej pribala cez 20kg. Ja som od 17 do 23ky sa mi vidí brala antikoncepciu a teraz keď sa na to pozerám (mám 26 a 1dieťa) už by som do toho nešla. Pleť som mala peknú ale po vysadení som ju mala hroznú. A vždy som mala v poslednej dobe v hlave že aké je to škodlíve čo vetko spravia tie hormóny v tele a bála som sa aby som nemala nejaké nežiaduce účinky…ja som ju brala asi do 19-20ky potom som brala inú ale už si nepamätám nzov niečo na B to bolo sa mi vid.
Lebo to ma x nežiaducich účinkov, dosť sa ich prejavilo aj na mojom tele, ako si si mohla prečítať...
Mám na predaj 2 blistre
Mám na predaj 2 blistre 1 za 10€
@teri521 mate ju este?
Mám na predaj Vreya antikoncepciu, neotvorené, nepoužité. Je tam 3x21 tabliet. Za cenu 38 eur posuniem ďalej.
@renata1405 ja ich mám taktiež na predaj.
@diya sprava prosim, kupim
mám na predaj 2 blistre za 25e 🍀
Mám na predaj neotvorenú krabičku vreya 3 blistre, cena 38 eur a Lydely 1 blister 8 eur
@simka12345 mate ju este?
@zltasova mate ju este?
Ahoj, ja som ju užívala čo konkrétne by si chcela vedieť?