Ahojte , máte niektora skúsenosti s antikoncepciou vreya? Ak ano ako na ňu reagovalo vaše telo, aké boli vedľajšie účinky, no proste všetko 🙂 mne ju lekár predpísal teraz, tak chcem pozistovat čo najviac.ďakujem pekne 🙂 🙂
AHOJTE! NIEKTO Z BRATISLAVY KTO MÁ DOMA ANTIKONCEPCIU VREYA NAZVYŠ A DNES BY MI JU VEDEL PREDAŤ?
Respektíve má doma recept na vybratie a vyberie mi jeden balíček? Prídem po ňu kam si povieš! V rámci BA a okolia. Je to fakt nutnosť, stratila som recept a už včera večer som mala užiť... Odmena istá 🙂
Užívanie z prvého blistra
· Ak ste v predošlom mesiaci (mesiacoch) neužívali antikoncepčné tablety
Užite prvú tabletu v prvý deň cyklu (prvý deň menštruačného krvácania). Začatím užívania
Vreyev prvý deň vášho cyklu budete zároveň chránená pred otehotnením. Ak si prajete začať v 2.- 5. deň vášho cyklu, musíte počas prvých 7 dní používať ďalšie antikoncepčné opatrenia (ako je kondóm).
Ďalšie opatrenia sa riadia základnými pravidlami:
1. Užívanie tabliet sa nesmie nikdy prerušiť na dlhšie ako 7 po sebe nasledujúcich dní.
2. Tablety sa majú užívať 7 dní bez prerušenia na dosiahnutie supresie osi hypofýza-ováriá.
jedna jednoducha otazka na ktoru potrebujem ISTU odpoved..som chranena od 1. dna kedy dostanem menzes a zacnem s prvou tabletkou??
vdaka =)
@diana123008 ahoj,ja som ju brala cca 4 mesiace a uplne som stratila chut na sex,bolo mi zle na zaludku a ked som to povedala lekarke tak mi povedala ze nie som prva s tymto hned mi zmenila za ine.
Ahojte, ostali mi 2 blistre Vreya, ak by ste mali záujem....
Ahojte,neposuva niektora Hak Vreya? Vdaka
Posuniem 1 blister ak by mal niekto zaujem
@patricia293 ahoj mas ju prosim Ta este?
Ahojte mám vreya dva plne blistre a jeden kde chýbajú 3-4 tabletky ak by niekto mal záujem prosim ozvite sa mi na mejl. (Mgatialova81@gmail.com) Zabudla som si pár dni zobrať a po tých par dňoch som sa rozhodla že už nebudem pokračovať
Mám na predaj 2 blistre Vreya, predám ich za 15 eur spolu plus poštovné.
@renata1405 dobrý deň, prepáčte, dlhšie som tu nebola. Áno, je to ešte aktuálne.
Ahoj posuniem HAK VREYA 2 blistre
Kupim vreyu
Ahojte, mám dva blistre vreya kto by chcel
@diana123008 brala som ju rok nemala som ziaden problem ...