ahojte... zacnem tym ake mam ja skusenosti..ja som dlhodobo asi 7 rokov uzivala jednu antikoncepciu ale to este na slovensku.. bola to ta najlacnejsia ale pre mna uplne spolahliva a skvela..bol to tri-regol . iba raz som mala asi 4 mesiace inu , ani neviem nazov presny... a to len preto ze mi lekar povedal ze tu moju nevyrabaju..no nakoniec ze uz ju maju len s inym nazvom a nakoniec bol nazov isty tak som si dala znovu ten tri-regol..a bola som vzdy spokojna... noo uz som v anglicku asi dva roky.. ostala som tehotna..bolo to planovane po vysadeni... a po porode som si dala tu v UK to teliesko do ruky... s ktorym som bola strasne nespokojna... mala som to asi 4 mesiace, a skoro neustale menzes..obcas som nemala dva tri dni a ked uz som sa tesila ze nebudem mat, tak znovu a znovu..tak som si to dala vybrat , a aj to po dlhom presviecani..lebo mi ztoho hned od zaciatku strasne vypadavali vlasy... a viem ze to nebolo tym ze som ola po porode... stalo sa to aj inym zenam..tak len aby mi to vytiahli asi po 4 sedeniach s lekarkami som im nakonec povedala ze chcem dalsie dieta, aj ked to bolo klamstvo..ale az tak mi to boli ochotny vybrat...aaa tak som si znovu dala zohnat zo slovenska moj tri-regol..ktory teraz mam.no je to tazke zhanat odtial ked tu je zadarmo... lekarka mi aj predpisala tu antikoncepciu , teda v Uk- a to nejake ELEVIN 30 micrograms... mate snimi nejake skusenosti?? alebo inymi tabletkami v Anglicku?? dakujem za rady a skusenosti
@calistka jej tak to ti moc dakujem..to som nevedela ze je aj tu... ja som svojej lekarke ju raz ukazovala..ale vobec ma nepochopila ze ju chcem..ja som este vtedy mala antiku v ruke a pokusala som sa oto aby mi ju vybrali.a ona mi predpisala lieky..ja som bola v tom ze to su nejake na pravenie, bo som stou antikou v ruke mala problemi, no dosla som domov a citam otom lieku ze to je antika..kukam ze mam v sebe antiku a mam si dat este nednu?? sak to by ma roztrhlo..tak som tam zavolala nech mit vyberu okamzite a oklamala som ze chcem dieta len aby mi to vybrali... a napokon som si triregol zohnala zo slovenska.odvtedy som tam nebola.. no skusim sa spytat nabuduce ked tam pojdem..dakujem
@dedenini ahoj. Mne nasadili cerazette. Vyberali mi cysty a odporucili mi brat tuto. Zatial je to bude len tyzden co nie je vela ale zatial je vsetko ok.
ahoj, triregol sa predava aj v uk. aspon teda co som vygooglila. nezistovala si u svojho GP-ho?
http://www.mims.co.uk/Drugs/contraception/combi...