Prosim Vas, rozumiem tomu spravne, ked mi dnes nabehol opakovany elektronicky recept na antikoncepciu , tak na zaklade neho mi v lekarni tabletky uz nedaju ?
Mam posledne 3 tabletky (este k tomu vysoku teplotu akurat) takze zajtra rychlo bezat k dr. Pre papierovy ?
Dakujem 🙏
Nie je možné ho vydať, bude potrebný papierový lekársky predpis.
Zavolaj si do lekárne, povedia ti. Ja som to dnes tak riešila
Neporadím, ale úprimne to je katastrofa, co dorobili s tými receptami. Vie mi to niekto polopate vysvetliť, že kvôli čomu zase idú do obehu niektoré recepty? Dakujem
@lila246 Neviem aku mas ZP,ale mne 31.12.2024 Dovera poslala info o zmene v predpise liekov.Inac tu mas info> https://www.ta3.com/clanok/973931/novela-zakona...
dakujem pekne
Ako je to s ročným elektronický recept na antikoncepciu? Mám ho od októbra.normalne mi takto ide ďalej?nepotrebujem papierový od januára?
@janula2511 Prosim ta - vies citat,pocujes a vidis?
Áno, na základe zmätku urobeného v zákone treba teraz papierový recept, ak ide o liek plne hradený pacientom, týka sa to aj liekov, ktoré boli doteraz predpísané opakovacími elektronickými receptami - ich platnosť skončila (ak ide o lieky plne hradené pacientom). O nejaký čas to zase zmenia....
Takze tabletky mi nedali, doktor robi od utorka . No stastna som
Dakujem Vam za odpovede
Ženy a papierový recept mi vie vystaviť na viac ako jedno balenie alebo budem musieť chodiť k nemu každé 3 mesiace?
@hykjam Papierový ti vystaví na jeden rok. Už roky tak fungujem.
Mne zrovna dnes predpisovala antikoncepciu a dala už papierový. Ono ale keď nájdeš dobrú lekáreň tak ti dajú keď to vidia v histórii alebo na rč, veď aj ten papierový väčšina len pozrie a nechávaš si ho