Ahojte uvazujem o antikoncepcii, ale nie tabletkovej forme. Co mi odporucate mam 38rokov a bezdetna. Používame prezervativy, ale uvazujem o inej forme. Dakujem
Kludne mirenu na par rokov, ak teda deti neplanujete...aj ked by aj planujete, proste sa da dat vytiahnut pocas kazdej jednej MS, ked budes chciet...
@anjelicek26
@veselo_neveselo mne teliesko nechcela gynda dat z dovodu, ze som nerodila (2x cisarak)..uz to robia bezne?
@motylicek07 su naplaste napriklad
@dadis robia to bezne, zavadzanie pocas MS... jasne mladuckym pubertiackam nechcu kvoli tuhemu krcku, ze to moze "trochu boliet" pri zavadzani, supnes dva ibuprofeny pred tym ako hovori moja kamoska (gynekologicka) a ides na to 😅
@anjelicek26 zavádzanie počas MS už nie je podmienkou, chvalabohu. Mne osobne by to bolo veľmi nepríjemné.
@raffaella ja viem, ze kockam, co nerodili davaju pocas MS...inak je ten krcok proste velmi tuhy...ale asi by sa dalo aj cez ovulku, to je tiez priechodny, boh vie...urcite sa treba spytat lekara.
@anjelicek26 mne práve môj doktor vravel, že nie je to podmienka a dá sa aj mimo ms, skôr to asi bude záležať na prístupe doktora. Takisto sa už zvýšila pri Mirene antikoncepčná ochrana na 7 rokov, alebo dokonca 8, tiež mi to doktor minulý rok vravel. Takže skôr je to tak, že tie informácie sa časom a výskumom menia a nie každý dr to vie.
Skús Nuvaring
Nuvaring
deti nechcem ani v buducnosti. O tom Nuvaringe som este ani nepocula. Dakujem
Budes chciet mat este deti? Ak ani nie, daj si teliesko, je hormonalne aj nehormonalne. To budes mat na par rokov pokoj.
Ak chcete deti, tak este vaginalny kruzok by siel - tam sa tiez da z mesiaca na mesiac skoncit.
A ak ze vobec nechcete deti, tak vazektomiu pre pana a mate vybavene.