Ahojte, mam otazocku, pred porodom som brala HAK s ktorou som bola max spokojna. Teraz po porode mi predpisala ina dr "taku istu len modernejsiu a s nizsym obsahom hormonov" nakolko ta ktora mi vyhovovala bola "zastarala" pricom som ju brala pred 2ma rokmi 🙂 Ta nova mi abslutne nesadla, cely mesiac otrasne silne spinenie, nehovoriac o neskutocnych nervoch a depresiach ktore sa pridruzili. Cize po prvom mesiaci som nacupitala sat ku dr nech mi laskavo da tu moju staru ale teraz sa bojim aby aj ta uz nebola "nevhodna" tym ze som po porode. Dokonca aj v lekarni pani mi povedala ze porod je hormonalna zmena a moze sa to stat. Ako ste na tom vy stalo sa vam nieco take? Som z toho na nervy nechce skusat a hladat kopu tabletiek kym najdem vyhovujucu :(
@nicolle21 no to si ma vobec nepotesila :( toto sa mi stalo pri tej prvej co mi teraz predpisala, tiez som rodila cisarskym, ale ja mam este aj PCO cie bez anti mam dost silne bolesti vajecnikov a neda sa ani tak sex, po tej prvejteraz zas nebola cut aj ked bolesti presli :( tak skusat uvidime ako ta stara a ked nie tak uz neviem potom skusat a skusat len uz mi je tiez z toho do placu :(
Mbe sa presne toto stalo.. Brala som antikoncepciu cca 2r a do roka od vysadenia som otehotnela.. Porod bol cisarsky, takze som si radsej dala znova predpisat antikoncepciu, tu istu co pred tehotenstvom a uuuuuuplne cele zle, absolutne ziadna chut na sex, zadrziavala som vodu, po 2 mes som viditelne pribrala.. Tak som sa na to vyprdla a davame pozor 😒
Asi ine ako skusat zaradom neostava