Ahojte. Potrebujem poradiť, mám 35 rokov, dve detičky a ďalšie nateraz neplánujeme. Pred tehotenstvami som užívala hormonálnu antikoncepciu tiquillar, no vzhľadom k veku mi gynekológ odporúča nové druhy HAK s nižším obsahom hormónov. Akú antikoncepciu užívate, vaša skúsenosť s ňou a aká je jej cena? Ďakujem.
taky jsem pro nitroděložní tělísko- Mirena
ahoj, ja som zostala pri tabletkách Lindynette, chcela som prejsť na vnútromaternicové teliesko, ale odradila ma teraz priateľka, lebo ho mala a zároveň otehotnela, tak som sa zľakla a pekne papám naďalej tabletky 🙂
ahoj teliesko odporucam,ja ho mam a som velmi spokojna 😉
ja mam cilest,ale tiez som rozmyslala nad vnutromaternicovym telieskom ,neviem sa rozhodnut
@elka74 no jo už som študovala leták na nete, trošku ma odráza ten kopec možných nežiadúcich účinkov, ale aj na tabletkách je písané čosi podobné len v "ružovom", takže výhodu oproti tabletke má v tom, že netreba myslieť denne na tabletku ale dať si pripominku 2x mesačne do mobilu, keď treba vložiť a vybrať 😀
Vnútromaternicové teliesko,fantastická vec,úplne bez starostí, cena dosť vysoká.Ale ked sa to prepočíta na tabletky,tak možno ani nie...